επικαιροτητα

Published on 8 Οκτωβρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων: “Επενδύουμε στην γνώση”

ks ampelokipwnΣεμινάριο κυνηγετικής κατάρτισης νέων ( & παλαιών) κυνηγών..

Το πρώτο σεμινάριο στοχευμένο στην εισαγωγή και κυνηγετική κατάρτιση νέων κυνηγών στους γραπτούς και άγραφους νόμους αλλά και στα μυστικά του κυνηγίου , θα διεξαχθεί στο “Μανιτάρι” την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 6.00μμ . Οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και να θέσουν ερωτήματα στους καλεσμένους επιστημονικούς συνεργάτες της Ομοσπονδίας μας (ΚΟΜΑΘ) για το κυνήγι ,όπως επίσης και στον διακεκριμένο συνάδελφο και Διεθνή Κριτή κο Γιάννη Φραγγίδη . 
Οι παρουσιάσεις του σεμιναρίου θα παρέχονται σε ηλεκτρονική μορφή στους συμμετέχοντες .

ampelokhpoiΟι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν είναι :

  1. Αλέξανδρος Γκάσιος, Δασολόγος, MSc. Διαχείριση Άγριας Πανίδας , Επιστημονικός συνεργάτης ΚΟΜΑΘ , “Ασφάλεια στο κυνήγι” , “Αναγνώριση θηραματικών ειδών “
  2. Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος Δρ. Δασολόγος Περιβαλλοντολόγος , διευθυντής Θηροφυλακής της ΚΟΜΑΘ ” Με την Θηροφυλακή .. καλύτερα “
  3. Γιάννης Φραγγίδης Διεθνής Κριτής Μορφολογίας & Εργασίας ” Μορφολογία και Εργασία των κυνηγετικών φύλων” ( ιχνηλάτες , δείκτες , σκύλοι επαναφοράς ) .
  4. Απόστολος Γιαπουτζής πρόεδρος Κ Σ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ” Τύποι φυσιγγίων ,τσοκάρισμα & βλητική “

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε δεύτερο χρόνο ,όταν οι νέοι μεταβούν στο Σκοπευτήριο , όπου θα εφαρμόσουν στην πράξη τους κανόνες ασφαλούς χρήσης όπλων και δοκιμάσουν την τύχη τους σε 50 πήλινους δίσκους ,δωρεά του Συλλόγου ,με την καθοδήγηση προπονητή σκοποβολής .

Σε όλους τους παρευρισκόμενους νέους & παλιούς συναδέλφους θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου .

Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου , Γ Γενημματά 37 , Αμπελόκηποι και στα τηλ.: 2310733466 & 6977257498


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας