κυνοτροφεια-εκπαιδευτες

Published on October 11th, 2016 | by Kynoclub

0

Ο Μάριος ετοιμάζει τους μαθητές του για το ντέρμπι 2017 και λέει όχι στους αγώνες μπεκάτσας!

είμενο-φωτο: Ν. Φωτακόπουλος

Σταθερά προσανατολισμένος στο επόμενο ντέρμπι δηλώνει ο Μάριος Λουλουδάκης αρνούμενος να συμμετάσχει στους αγώνες μπεκάτσας που έχει εξαγγείλει ο ΟΚΑΔΕ και άλλοι τοπικοί Όμιλοι. Άλλωστε το ίδιο έκανε και με τους αγώνες βουνού που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο συμπαθής Μάριος, που ζει και εκπαιδεύει στην περιοχή του Λαγκαδά, ξεκαθαρίζει ότι θέλει να είναι συνεπής με τους ιδιοκτήτες των νεαρών σκύλων που θα αναλάβει να ετοιμάσει για το ντέρμπυ του 2017.

-΄΄Δεν είναι σωστό, κατά την γνώμη μου, να αφήνεις ένα στόχο και να πιάνεις έναν άλλο. Το ντέρμπυ είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για όλους τους κυνοτρόφους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Το ίδιο πιστεύω και εγώ΄΄ δηλώνει και συνεχίζει απατώντας σε σχετικό ερώτημα.

-΄΄Το ντέρμπυ μπορεί να μην έχει τις απαιτήσεις που έχει ένας κανονικός αγώνας πρωταθλήματος, όπως πχ η ακινησία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο εκπαιδευτής δε θα πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό. Τα νεαρά σκυλιά χρειάζονται εμπειρίες και καθοδήγηση για να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους στον συγκεκριμένο αγώνα. Θα ήμουν άδικος λοιπόν αν τα έκλεινα σε κάποιο κλουβί για να μπορώ να ακολουθήσω επι εβδομάδες το σιρκουί της μπεκάτσας ή του ΄΄Πολυκανδριώτη΄΄.

louloudakis2

Εξειδίκευση λοιπόν και αφοσίωση στον στόχο που είναι το ντέρμπι. Άλλωστε ο Μάριος γνωρίζει καλά την συνταγή μια και ήταν ο μεγάλος νικητής του 2016. Ήταν εκείνο το μαγικό διήμερο  όταν μετά από οκτώ μπαράζ (!!!) κατάφερε να αναδείξει την Geisa tou Giappou ως κορυφαίο νεαρό σκύλο του Ομίλου Πόιντερ & Σέττερ.

Μια επιτυχία που ελπίζει να επαναλάβει και την επόμενη χρονιά με τους μαθητές που ήδη δουλεύει μαζί τους αλλά και με αυτούς που πρόκειται να αναλάβει το πρόσεχες διάστημα…

δείτε: Mάριος Λουλουδάκης & Geisa οι νικητές του DERBY POINTER-SETTER 2016

δειτε: O Μplek di Loumario το κορυφαίο Ελληνικό Πόιντερ του 2014 στην Έρευνα Κυνηγίου!


About the AuthorBack to Top ↑
  • Video της εβδομάδας