αυτοκινητα

Published on 11 Οκτωβρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Κίνα: Έτοιμο το 6τροχο Jeep Wrangler Tomahawk να κατακτήσει όλα τα τερέν (βίντεο)

Κατασκευασμένο από την κινεζική G. Patton, αυτό το Jeep Wrangler Tomahawk διαθέτει έξι κινητήριους τροχούς και είναι έτοιμο να κατακτήσει κάθε τερέν. Το Tomahawk είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως ένα κοινό Jeep Wrangler Unlimited, πριν τα πάντα ύστερα από την πίσω κολόνα κοπούν και μια καρότσα μπει στη θέση τους, μαζί με έναν επιπλέον άξονα. Λεπτομέρειες και επιδόσεις του 6τροχου Tomahawk  δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, αλλά οι φωτογραφίες δείχνουν τον στάνταρ 3,6λιτρο V6 της Jeep αλλά με κομπρέσορα.

Εκτός όμως από το αναβαθμισμένο μοτέρ, έχει αλλαχτεί ο εμπρός προφυλακτήρας με έναν άλλον ειδικό γιαoff-road, ενώ οι 17άρες ζάντες είναι ντυμένες με 35ιντσα λάστιχα Mickey Thompson. Φυσικά, στον εμπρός προφυλακτήρα βρίσκεται και ο απαραίτητος ηλεκτροκίνητος εργάτης, με ασύρματο χειριστήριο, μπας και δεν καταλάβατε περί τίνος πρόκειται.

Το Car News China αναφέρει ότι το όνομα G. Patton κανονικά χρησιμοποιείται για την κινεζική βερσιόν του U.S. Specialty Vehicles (USSV) Rhino GX SUV, αλλά φαίνεται πως πλέον η κινεζική πλευρά αποχώρησε από την USSV. Στην περίπτωση που το αυτοκίνητο μπει σε παραγωγή είναι άγνωστο σε ποιες χώρες θα εξαχθεί. Αλλά φανταζόμαστε ότι οι ΗΠΑ θα ήταν μια από τις ενδιαφερόμενες.

Πηγή: http://www.pronews.gr/

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας