επικαιροτητα

Published on 12 Οκτωβρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Η Ζ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας ….εκδικείται τον Κυνηγετικό Σύλλογο της Καρδίτσας

Mε ανάρτηση του ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας ενημερώνει τα μέλη του ότι η διοίκηση της Κυνηγητικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας ΄΄αδυνατει΄΄ να ενισχύσει οικονομικά το φιλοθηραματικο έργο του Συλλόγου. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος η άρνηση έρχεται ως συνέχεια της κόντρας με την Ομοσπονδία όταν η τελευταία θέλησε να επιβάλει στους Συλλόγους μέλη τις  δικές της επιλογές στην ασφάλιση των κυνηγών. Διαβάστε την ανάρτηση του δραστήριου προέδρου κ Παπούδα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.
Λεπτομέρεια που έχει την σημασία της:  Ο πρόεδρος της Ζ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας κ Μπαλατσός βρίσκεται συνεχώς στην διοίκηση της για 35 περίπου χρόνια. Τα περισσότερα από αυτά ως πρόεδρος. Όπως επιβεβαιώνει και αυτή η ΄΄κ’όντρα΄΄ η παντοδυναμία τον Ομοσπονδιών έναντι των Συλλόγων είναι αναμφισβήτητη, όπως και η παντοδυναμία των αιωνίων κυνηγοσυνδικαλστών που έχουν τον τρόπο να ΄΄πνίγουν΄΄ όποιον τους αμφισβητήσει….
-Τα συμπεράσματα (ας το επαναλάβουμε) δικά σας. Ν.Φ.
karditsa1
papouliasΚυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας
Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας απέστειλε έγκαιρα ένα αιτιολογημένο έγγραφο προς την Ζ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας, αιτούμενος την οικονομική ενίσχυση για την ευχερή υλοποίηση του φιλοθηραματικού του προγράμματος και των ανάλογων δράσεων στην τρέχουσα περίοδο. Το αίτημα, μάλιστα, είχε υποβληθεί, σε συνέχεια δηλώσεων της Διοίκησης της Ομοσπονδίας, κατά την Τακτική Γενική της Συνέλευση, για χρηματοδοτήσεις φιλοθηραματικών δράσεων Συλλόγων μελών της και την παρότρυνση προς τα Προεδρεία, άμεσα να αποστείλουν τα τεκμηριωμένα σχετικά αιτήματα. Ο Σύλλογός μας απέστειλε το υπ’ αριθμ. 71/1-7-2016 έγγραφο αίτημα με Θέμα Οικονομική ενίσχυση για φιλοθηραματικά έργα με αναλυτική έκθεση των δράσεών του, αιτιολόγηση, τεκμηρίωση και εκτίμηση του σχετικού κόστους. 
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας όμως, σε συνέχεια του κλίματος που δημιούργησε σχετικά με το ζήτημα της ασφάλισης των κυνηγών της Θεσσαλίας, αποφάσισε και απέστειλε το υπ’ αριθμ. 370 /19-8-2016 έγγραφό της, με το οποίο τηλεγραφικά μας γνωρίζει ότι ΑΔΥΝΑΤΕΙ να χρηματοδοτήσει το Σύλλογό μας για τις φιλοθηραματικές δράσεις του, τινάζοντας έτσι στον αέρα το πρόγραμμά μας. 
Να υπενθυμίσουμε στα μέλη μας ότι ο Σύλλογός μας εκτελώντας το σχέδιο του προϋπολογισμού του και τις σχετικές αποφάσεις, αποστέλλει εγκαίρως και ανελλιπώς , όπως οφείλει, ως έκτακτη φιλοθηραματική εισφορά στην οικεία Ομοσπονδία το ποσό των 10€ για κάθε άδεια μέλους του , ενισχύοντας με αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ το ταμείο της τα τελευταία χρόνια. 
Καθίσταται προφανές, με δεδομένο και την οικονομική κρίση που στερεί αρκετά έσοδα από τις άδειες θήρας, ότι ο Σύλλογος θα στηριχθεί μόνο στις δικές του οικονομικές δυνατότητες για να υλοποιήσει το βασικό φιλοθηραματικό του πρόγραμμα.
Δημήτρης Παπούλιας

ΔΕΙΤΕ: Καρδίτσα! Σκληρή απάντηση στην Ομοσπονδία Θεσσαλίας για τις ασφάλειες των κυνηγών!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας