Published on 12 Οκτωβρίου, 2016 | by Kynoclub

O δημιουργός του Facebook εξηγεί γιατί είναι κυνηγός!

Tα ζώα έχουν καλύτερη γεύση όταν τα σκοτώνεις μόνος σου… Την ωμή αυτή δήλωση έκανε ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, μιλώντας για την μεγάλη του αγάπη, το κυνήγι.

Σε απευθείας βίντεο στο Facebook, ο ιδρυτής του Facebook μίλησε για το μπάρμπεκιου που του αρέσει να κάνει κάθε Κυριακή επισημαίνοντας πως, το κυνήγι δεν έχει την ίδια νοστιμάδα αν δεν σκοτώσεις ο ίδιος το θήραμά σου.

Την περασμένη Κυριακή έκανε μπάρμπεκιου καλώντας τους φίλους του στο σπίτι για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί το δεύτερο προεδρικό ντιμπέιτ με τον ίδιο να παραδέχεται ότι κάπνισε ένα πακέτο τσιγάρα.


Κάνοντας μπάρμπεκιου live στο Facebook, o Ζούκερμπεργκ συνομίλησε με χιλιάδες θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο.

Αρχικά ανέφερε ότι έχει πρόβλημα με το σήμα του WiFi στην πίσω αυλή και συνέχισε εξηγώντας διάφορα για τις ψησταριές και το πώς προτιμάει να ψήνει με τις ώρες χοιρινά παϊδάκια και μοσχαρίσια φιλέτα.

Μέσα σε περίπου 15 λεπτά και αφού μπροστά από την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου πέρασαν η σύζυγός του Τσαν με τη 10 μηνών κόρη τους Μάξιμα και κάποιοι συνεργάτες και φίλοι του που είχαν προσκληθεί στο κυριακάτικο τραπέζι, ο δημιουργός του Facebook απάντησε σε δεκάδες ερωτήσεις, αφού δέχτηκε 368.000 σχόλια.

Πηγή: http://www.protothema.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας