επικαιροτητα

Published on 28 Οκτωβρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Σύλληψη προκλητικού τουρκόφωνου λαθροθήρα με γνωριμίες στο …τουρκικό προξενείο!

Προκαλεί το κοινό αίσθημα η πληροφορία που διέρρευσε πριν λίγες ώρες και εάν κι εφόσον αληθεύει, πρόκειται να αποτελέσει άλλη μια σαφέστατη παραβίαση του καθεστώτος “Ισονομίας και Ισοπολιτείας” το οποίο εδώ και δεκαετίες εγκαθιδρύθηκε στην Θράκη.

Τουρκόφωνος δάσκαλος ο οποίος υπηρετεί στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αρριανών συνελήφθη επ’ αυτοφόρω να κυνηγά παράνομα και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες. Αυτό όμως που δεν περίμεναν οι αρμόδιες αρχές ήταν όλα όσα συνέβησαν αμέσως μετά.

Οπως έγινε γνωστό η αντίδραση του δασκάλου Δ.A. ήταν προκλητική και προσβλητική προς τους θηροφύλακες που τον εντόπισαν στους οποίους, όπως φέρεται να απευθύνθηκε με φράσεις “ξέρετε ποιος είμαι εγώ;” και “έχω μεγάλες γνωριμίες στο τουρκικό προξενείο και γι αυτό φύγετε”.

Από εκείνο το σημείο και μετά ακολούθησε ένα πανδαιμόνιο τηλεφωνημάτων από κάθε πιθανή ή απίθανη πλευρά καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, εκπρόσωποι πολιτευτών, συνεργάτες και περιφερειακοί σύμβουλοι της Περιφέρειας ΑΜΘ, μέχρι και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Κυνηγετικών Συλλόγων Ελλάδας έσπευσαν να “ενοχλήσουν” τις αρμόδιες αρχές και να δείξουν το “ενδιαφέρον” τους για τον εν λόγω προκλητικό κύριο.

Εάν και εφόσον τα όσα διέρρευσαν είναι αληθινά κι εφόσον ο λαθροθήρας δάσκαλος είπε την αλήθεια για τα περί “υψηλών γνωριμιών” του, τότε τα τηλέφωνα και οι υπάλληλοι του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής πρέπει να έκαναν πολλές υπερωρίες ώστε να συντονιστούν κατάλληλα οι “συνεργαζόμενες” υπηρεσίες του ελληνικού κράτους οι οποίες οφείλουμε να αναφέρουμε, σύμφωνα με όλες τις αναφορές, λειτούργησαν …άψογα!

Εάν όμως αυτός ο δάσκαλος είναι τόσο χρήσιμος και πολύτιμος για το τουρκικό αλλά και για το ελληνικό κράτος ώστε να σπεύσουν οι κρυφές και φανερές υπηρεσίες Ελλάδας και Τουρκίας να “ενδιαφερθούν” για την παρανομία που φέρεται να έπραξε, τότε χαλάλι του. Ισως οι δραστηριότητές του στην ορεινή Ροδόπη να είναι “χρήσιμες”, όπως και κάποιων άλλων, στην ίδια περιοχή.

Ρεπορτάζ: Σ.Μ.

Πηγή: http://rodopinews.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας