μπεκατσα

Published on 5 Νοεμβρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Μπεκάτσα προσγειώθηκε σε δρόμο της Νέας Σμύρνης και από εκεί στην κτηνίατρο!

κείμενο-φωτο: Ν. Φωτακόπουλος

Ένα απρόβλεπτο επισκέπτη δέχτηκε σήμερα, στο ιατρείο της στον Άγιο Δημήτριο,  η γνωστή κτηνίατρος κα Δέσποινα Στακτοπούλου. Ήταν μια μπεκάτσα που πριν λίγη ώρα είχε βρεθεί περικυκλωμένη από γάτες σε δρόμο της Νέας Σμύρνης.  Ευτυχώς εκεί βρέθηκαν  ΄΄μπεκατσοκυνηγοί΄΄ που απώθησαν τις φερμαρισμένες από τον εκλεκτό μεζέ. Έπιασαν την μπεκάτσα η οποία δεν έφερε όπως αποδείχτηκε κάποιο τραύμα κατά την εξέταση της στο κτηνιατρείο. Προφανώς είχε προσκρούσει σε κάποιο καλώδιο ή γυάλινη επιφάνεια με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος σοκαρισμένη.

mpekatsa1

Η κτηνίατρος κα Στακτοπούλου,  που είναι κυνηγός, κυναγωγός και ιδιοκτήτρια αγωνιστικών σκύλων, περιέθαλψε την μπεκάτσα ολημερίς και την απελευθέρωσε την νύχτα λίγο πριν το ξημέρωμα κάπου στον Υμηττό.  Της ευχήθηκε καλή τύχη και να βγει νικήτρια  στις συναντήσεις της με μπεκατσοκυνηγούς. Άλλωστε ή ίδια η κα Στακτοπούλου  κυνηγάει μόνο πέρδικες…

Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο γεγονός αποδεικνύει ότι μπεκάτσες μπορεί να υπάρχουν παντού. Ακόμα και μέσα σε μεγάλες πόλεις. Όσοι λένε ότι δεν βρίσκουν το λένε απλά για να δικαιολογήσουν τα …μέτρια σκυλιά τους.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας