Published on 7 Νοεμβρίου, 2016 | by Kynoclub

ΒΙΝΤΕΟ! Λύκος περνά μπροστά στον Άγγελο Γονιδάκη σε κυνήγι πέρδικας!

Μια απρόσμενη συνάντηση είχε ο εκπαιδευτής Άγγελος Γονιδάκης στην Σιάτιστα Κοζάνης όπου κυνηγούσε ορεινές πέρδικες . Τρεις θηριώδεις λύκοι πέρασαν από κοντά του με περισσή αυτοπεποίθηση και με τέτοια άνεση που του έδωσε και χρόνο για βιντεοσκόπηση. Η κάμερα του κινητού τηλεφώνου κατέγραψε τον ένα λύκο που σύμφωνα με τον Άγγελο ήταν ο μικρότερος. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ήταν καλοθρεμμένος και ρωμαλέος ενώ κάλπαζε με δύναμη στον ανηφορικό βραχότοπο και με χαρακτηριστική άνεση.

Όλο και πιο συχνές λοιπόν οι συναντήσεις με λύκους και μάλιστα όπως φαίνεται και από το βίντεο τα αγρίμια δείχνουν να είναι εξοικειωμένα με την ανθρώπινη παρουσία και να πλησιάζουν σε αποστάσει ΄΄βολής΄΄.
gonidakis1

-Δυστυχώς αυτή η συνάντηση συνοδεύτηκε με την απώλεια ενός οκτάμηνου πόιντερ το οποίο χάθηκε σχεδόν ταυτόχρονα με την εμφάνιση των λύκων. Παρά τις πολύωρες έρευνες και τα καλέσματα του Αγγέλου δεν έδωσε σημεία ζωής ενώ δεν έχουν βρεθεί ίχνη του ή κάποιο σημάδι που να επιβεβαιώνει οτι έχει πέσει θύμα των λύκων.  Αν τυχόν το δείτε σε εκείνα τα μέρη ειδοποιείστε τον Άγγελο ή το τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου έχει δηλωθεί η απώλεια.

Προσοχή λοιπόν στις συναντήσεις με τους λύκους και δείξτε αυτοσυγκράτηση ακόμα και αν έχετε βρει το κουφάρι του σκύλου σας κατασπαραγμένο από το άγριο σαρκοφάγο. Το είδος παραμένει αυστηρά προστατευόμενο καθ άπασαν την επικράτεια.

δειτε: Λύκος επιτίθεται σε λαγόσκυλο. Δείτε το βίντεο!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας