επικαιροτητα

Published on 7 Νοεμβρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Zητούνται Θηροφύλακες!

kritiΗ Α΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης & Δωδεκανήσου, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής και γενικότερα για την προστασία του περιβάλλοντος, θα προχωρήσει στην πρόσληψη δύο (2) ιδιωτικών φυλάκων θήρας για την Π.Ε. Ρεθύμνου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση προσλήψεώς τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στη σχετική προκήρυξη, από την 8η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη μέχρι και την 23η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη, κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 9:00 έως και 14:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας, Πειραιώς 1-5 (κτίριο Πλάζα), 4ος όροφος, στα Χανιά. Τηλέφωνο επικοινωνίας για περαιτέρω πληροφορίες επί του θέματος, 2821098147.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τη σχετική αναλυτική προκήρυξη, μαζί με την απαιτούμενη αίτηση υποψηφιότητας από τα γραφεία της Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης & Δωδεκανήσου, ή κατόπιν αιτήματός τους με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (ηλεκτρονική διεύθυνση Ομοσπονδίας: akokd@otenet.gr). Επιπρόσθετα, μπορούν να τις βρουν εντός του συγκεκριμένου συνδέσμου.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας