επικαιροτητα

Published on 8 Νοεμβρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Αγωγή κατά ΚΟΕ-Ψυχάρη και διεθνή ρεζιλίκια για την υπόθεση του ….διορισμένου κριτή!

κείμενο: Ν. Φωτακόπουλος

Με αγωγή κατά του κ. Χρήστου Ψυχάρη και του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος απάντησε ο κ. Μιχάλης Λάμπρου στην άρνηση του ΚΟΕ να του απαντήσει σε έγγραφες καταγγελίες σχετικά με τον  …διορισμό του πρώτου ως κριτή βρετανικών φυλών σε αγώνες κυνηγετικών ικανοτήτων. Η αγωγή κοινοποιείται και στην Διεθνή Κυνολογική Ομοσπονδία (FCI) προς ενημέρωση της ενώ περιλαμβάνει μια λίστα από αγώνες όπου ο κ Ψυχάρης ήταν κριτής χωρίς να έχει αυτό το δικαίωμα. Τα αποτελέσματα αυτών των αγώνων είναι πλέον στον αέρα ενώ το θέμα έχει, όπως προαναφέρθηκε, διεθνείς προεκτάσεις αφού στο παρελθόν έχουν απονεμηθεί από τον εναγόμενο ακόμα και διεθνείς πρωταθληματικοί τίτλοι (cacit-rcacit) οι οποίοι πρέπει να ακυρωθούν.

Η κοινοποίηση στην FCI ασφαλώς είναι μια εξέλιξη που δεν τιμά  την ελληνική κυνοφιλία αφού το ρεζιλίκι πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Δυστυχώς η εμμονή της πλειοψηφίας της διοίκησης του ΚΟΕ να μην αναγνωρίζει το μέγα λάθος τής προηγούμενης θητείας της, όταν παράτυπα διόρισε τον κ Ψυχάρη ως κριτή, οδηγεί (και) σε δικαστικές περιπέτειες τον Όμιλο. Ο εγκλωβισμός της προέδρου κας Γαλανού και της πλειοψηφίας της διοίκησης του ΚΟΕ (μέλος της οποίας είναι και ο κ Ψυχάρης) στην λανθασμένη  απόφαση που έλαβε στην  προηγούμενη θητεία της είναι προφανής.

Υπενθυμίζετε οτι στην τελευταία Γενική Συνέλευση ο κ Μιχάλης Λάμπρου κατηγόρησε την πρόεδρο κ Γαλανού οτι διόρισε τον κ Ψυχάρη, ως κριτή βρετανικών φυλών χωρίς να έχει αυτό το δικαίωμα, παραπλανώντας τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης μαζί και τον ίδιο.

Ο υπογράφων αυτό το κείμενο με  την ιδιότητα του μέλους του παρόντος διοικητικού συμβουλίου σε πρόσφατη συνεδρίαση όπου αναγνώστηκε η αγωγή  του κ Λάμπρου ζήτησε από τον κ Ψυχάρη να δηλώσει αν είναι πράγματι κριτής. Και αν ναι ποτέ ακριβώς έδωσε, γραπτές και πρακτικές εξετάσεις και σε ποιους εξεταστές ώστε να τελειώσει άμεσα αυτή η υπόθεση. Όμως ο κ Ψυχάρης, όπως κάνει εδω και δυο χρόνια, για μια ακόμα φορά, δεν απάντησε στο εύλογο ερώτημα το οποίο θα έδινε τέλος σε αυτή την απίστευτα προκλητική και κατ ουσία φαιδρή υπόθεση..

koe

Υπενθυμίζεται οτι στην τελευταία Γενική Συνέλευση του ΚΟΕ ο κ Κώστας Λάμπρου διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος το έτος 2011 απαγόρευσε, (ως υπεύθυνος της ομάδος 7) στον κ Ψυχάρη να ξανακρινει βρετανικές φυλές όταν ανακάλυψε ότι …αυτοπλασσάρεται ως κριτής! Εκτοτε  ο κ Ψυχάρης δεν ξαναέκρινε. Το έκανε όμως όταν μπήκε στην διοίκηση του ΚΟΕ το 2014 εκμεταλλευόμενος την νέα του θέση!!

Με την αγωγή του ο κ Μιχάλης Λάμπρου πέρα απο την καθαίρεση του κ Ψυχάρη και την ακύρωση των αγώνων που έκρινε, ζητά τα δικαστικά έξοδα και αποζημίωση 25.000 ευρώ για ηθική βλάβη. Αποζημίωση την οποία, αν εκδικαστεί, θα διαθέσει υπέρ της ανάδειξης των ελληνικών φυλών σκύλων σε αντίστοιχους Ομίλους υπό τον ΚΟΕ

Το συμπέρασμα  αυτής της απίστευτης υπόθεσης σε συνδυασμό με τις αποκαλύψεις και καταγγελίες του κ Μαθιόπουλου, για όσα συμβαίνον στον ΟΚΑΔΕ και τον ΚΟΕ, είναι ότι η έχουμε πολλά να κάνουμε στον δρόμο προς την εξυγίανση και την σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας που πρέπει να διέπει την επίσημη κυνοφιλία…

lambrou

δειτε: Παραπομπή Ψυχάρη, από τον ΚΟΕ με αφορμή το εξώδικο Μ. Λάμπρου!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας