Published on 11 Νοεμβρίου, 2016 | by Kynoclub

Ο ΟΚΑΔΕ αδειάζει τον Ψυχάρη! Πιθανή η ακύρωση αγώνων και αποτελεσμάτων. Δες το ΒΙΝΤΕΟ..

Mέχρι πρόσφατα η διοίκηση του ΟΚΑΔΕ σφύριζε αδιάφορα στις καταγγελίες ότι το μέλος του και αντιπρόεδρος του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος κ Χρήστος Ψυχάρης κρίνει ΑΚΙ βρετανικών φυλών παράνομα μια και δεν είναι εγκεκριμένος κριτής. Μάλιστα κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος του περασμένου Μαΐου όταν οι κ Μιχάλης Λάμπρου και Αθανάσιος Γαριβάλδης μέλη της απερχόμενης διοίκησης δήλωναν  οτι παραπλανήθηκαν και κατήγγειλαν τον κ Ψυχάρη, λοιδορήθηκαν από το μέλος της διοίκησης του ΟΚΑΔΕ κ Τζάλα ο οποίος τους αποκάλεσε ΄…΄Πολωνούς΄.

-Όμως το θέμα δεν έμεινε εκεί. Η έγγραφη καταγγελία του κ Λάμπρου και το εξώδικο που απέστειλε στην διοίκηση του ΚΟΕ δεν απαντήθηκαν με αποτέλεσμα να κατατεθεί πριν μερικές ημέρες αγωγή κατά Ψυχάρη και ΚΟΕ, μέσω του γνωστού δικηγόρου και κυνόφιλου κ Αθανάσιου Παπαγεωργίου….

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΟΚΑΔΕ με την οποία ρωτά τον ΚΟΕ αν ο κ Ψυχάρης είναι κριτής των φυλών που εκπροσωπεί, και η οποία ήρθε με καθυστέρηση δυο χρόνων, στην ουσία αδειάζει τόσο τον κ Ψυχάρη όσο και την διοίκηση της κα Γαλανού η οποία κατηγορήθηκε από τον κ Λάμπρου ότι   τον διόρισε(!!!) ως κριτή χωρίς τις προβλεπόμενες διαδικασίες..

-Ο κ Ψυχάρης την τελευταία διετία έχει κρίνει αρκετούς αγώνες και έχει αποδώσει βαθμολογίες, πιθανόν και CACT, ενώ σύμφωνα με του κανονισμούς δεν έχει  αυτο το  δικαίωμα. Έτσι όλοι αυτοί οι αγώνες είναι πλέον στον αέρα και είναι  πιθανόν να ακυρωθούν και να αφαιρεθούν οι αποδοθέντες χαρακτηρισμοί και τίτλοι.

Στο βίντεο φαίνεται ο πρόεδρος της επιτροπής κριτών  του ΟΚΑΔΕ και του ΚΟΕ κ Πονηρέας μετά απο μπαράζ διεθνούς αγώνα τον οποίο έκρινε μαζί με τον κ Ψυχάρη και τον κ Ν. Παπακωνσταντίνου. Το ερώτημα είναι εύλογο:

-Δεν γνώριζε ο έμπειρος κ Πονηρέας οτι ο κ Ψυχάρης δεν είχε το δικαίωμα να κρίνει βρετανικές φυλές; Γιατί δεν αρνήθηκε να κρίνει μαζί του; Και όχι μόνο στον συγκεκριμένο αγώνα άλλα ολόκληρη ην προηγούμενη διετία γιατί καμωνόταν αυτός και όλη η διοίκηση του ΟΚΑΔΕ (όλοι είναι κριτές) ότι δεν τρέχει τίποτα;

Το χθεσινό ερώτημα, λοιπόν,  της διοίκησης του ΟΚΑΔΕ επιβεβαιώνει όχι μόνο την αλλαγή στάσης αλλά και ότι ο κ. Ψυχάρης προφανώς  δεν έχει καμία πιστοποίηση και φυσικά δεν έχει το  δικαίωμα να κρίνει ΑΚΙ για Πόιντερ και Σεττερ.

Αναρωτιέται λοιπόν οποιοσδήποτε καλόπιστος κυνοφιλος γιατί επι δυο χρόνια καταγγελιών υπήρχε τέτοια  (συγ)κάλυψη σε αυτή την κυνοφιλικά και ηθικά απαράδεκτη, για αντιπρόεδρο του ΚΟΕ, συμπεριφορά;

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τέως  πρόεδρος του ΟΚΑΔΕ και αντιπρόεδρος του ΚΟΕ κ. Κώστας Λάμπρου, επιβεβαίωσε στην Γενική Συνέλευση του ΚΟΕ ότι ο ίδιος είχε απαγορεύσει  στον κ Ψυχάρη να κρίνει Πόιντερ και Σεττερ όταν ανακάλυψε οτι το έκανε παράνομα το 2011. Τότε ο κ Ψυχάρης υπάκουσε αλλα η παρανομία αποσιωπήθηκε….

Όμως το 2014 όταν εκλέχτηκε στην διοίκηση του ΚΟΕ άρχισε πάλι να αυτοπλασσάρετε ως κριτής. Μέχρι που ήρθε η αγωγή…

Το γεγονός οτι ο κ Ψυχάρης στα συνεχή ερωτήματα ΄΄πότε και σε ποιους έδωσε εξετάσεις΄΄ ως δόκιμος κριτής βρετανικών φυλών,  ουδέποτε απάντησε και αυτό κάτι σημαίνει…

δειτε: Αγωγή κατά ΚΟΕ-Ψυχάρη και διεθνή ρεζιλίκια για την υπόθεση του ….διορισμένου κριτή!

δειτε: Η διοίκηση του ΟΚΑΔΕ …ξύπνησε και δίνει εξηγήσεις για όσα συμβαίνουν στην κυνοφιλία!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας