επικαιροτητα

Published on 13 Νοεμβρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Μπεκατσοκυνηγός αυτοτραυματίστηκε με το όπλο του!

Θηροφύλακας της ΚΟΜΑΘ μετέφερε τραυματισμένο κυνηγό στο Νοσοκομείο.

Την Κυριακή το πρωί της 13ης Νοεμβρίου 2016, στην περιοχή Αναβρυτού Κιλκίς βρέθηκε τραυματισμένος κυνηγός που βρισκόταν εκεί για θήρα μπεκάτσας. Κυνηγούσε μόνος και αυτοτραυματίστηκε στο αριστερό πόδι, στην περιοχή Αναβρυτού του νομού Κιλκίς (τοπωνύμιο Επτά Πηγάδια) σε πυκνή δασική περιοχή.  Ο τραυματίας ενημέρωσε το ΕΚΑΒ αλλά βρισκόταν σε δύσβατη περιοχή, με λάσπη όπου πρόσβαση γινόταν μόνο με τετρακίνητο όχημα. Ειδοποιήθηκε ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της ΚΟΜΑΘ Αντώνης Σαββίδης, ο οποίος ως άριστος γνώστης της περιοχής προσέγγισε τον κυνηγό σε 10 λεπτά. Μάλιστα για να τον βρουν, είχε τη σειρήνα και το φάρο του υπηρεσιακού οχήματος αναμμένο, ενώ ο κυνηγός πρόλαβε και έριξε την τελευταία του ντουφεκιά, ώστε να εντοπιστεί μέσα στην πυκνή βλάστηση.

Αμέσως ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης κουβάλησε και έβαλε τον τραυματία στο υπηρεσιακό όχημα της Ομοσπονδίας και τον μετέφερε στο δημόσιο δρόμο όπου περίμενε ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Κιλκίς. Από εκεί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για Α’ Βοήθειες.

Η υπηρεσιακή δυνατότητα που έχει η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας.

Πηγή: http://www.hunters.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας