επικαιροτητα

Published on 23 Νοεμβρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Απαγωγή κυνηγόσκυλου από ακραια φιλόζωη!

Κείμενο: Απόστολος Γιαπουτζής

Χάνοντας κάθε επαφή με την λογική …

Ο κος Ηλίας Τ. και η σύζυγος του Ελένη κάτοικοι Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης βιώνουν εδω και μια βδομάδα έναν πρωτοφανή και θρασύτατο  ( ακόμα και για τα ελληνικά δεδομένα) φασισμό .
Η απίστευτη ιστορία που βρίσκεται αυτη την στιγμή σε εξέλιξη ξεκίνησε πριν δυο βδομάδες όταν εξαφανίστηκε ξαφνικά η ” Ροζα” η δωδεκάχρονη ιχνηλάτης της οικογένειας απο παρακείμενο στο σπίτι τους χώρο . Η αγωνία της οικογένειας φάνηκε να τελειώνει όταν πριν μια βδομάδα μια γειτόνισσα η κα Λιτσα Γ. τους ανέφερε οτι αυτή ειχε τον σκύλο στην κατοχή της .Φάνηκαν αρχικά ανακουφισμένοι . Το πραγματικό μαρτύριο τους όμως μόλις ξεκινούσε . Φανατική “φιλόζωος” η κα Λιτσα Γ. αποφάσισε απο μόνη της οτι η σκυλα δεν απολάμβανε αυτά που θα έπρεπε , αφαίρεσε με το “έτσι θέλω “την κυριότητα του ζώου (!) και αρνείται ακόμα και σήμερα να “παραδώσει” την σκύλα στους πραγματικούς ιδιοκτήτες παρά τις εκκλήσεις τους να μην φτάσουν τα πράγματα ” παραπέρα” . Σημειωτέον οτι η ” Ροζα” φέρει ηλεκτρονική σήμανση ( τσιπ) πράγμα που γνωστοποιήθηκε στην ” απαγωγέα” της , που μάλιστα απάντησε ότι ” ψάχνει καινούργιο σπίτι να την φιλοξενήσει ” (!)

Ο Κυνηγετικος Σύλλογος ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ,μέλος του οποίου είναι ο κος Ηλίας ,ενημερώθηκε για το πρωτοφανές περιστατικό ,έχει συμβουλευτεί την νομική σύμβουλο της ΚΟΜΑΘ ,θα αναλάβει οποιοδήποτε δικαστικό κόστος προκύψει μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη .Σήμερα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες νόμιμες ενέργειες για να τελειώνει η ιδιότυπη αιχμαλωσία της ” Ρόζας”.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας