επικαιροτητα

Published on 23 Νοεμβρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Βρέθηκε ο αγνοούμενος Βολιώτης κυνηγός!

Βρέθηκε ο 42χρονος Βολιώτης κυνηγός που αγνοούνταν από χθες το απόγευμα σε περιοχή του Βένετου, όπου είχε πάει για κυνήγι με φίλο του.

Μετά από μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της ΒΙ.ΠΕ. Βόλου και τη συνδρομή ανδρών της ΕΜΑΚ Λάρισας ο αγνοούμενος κυνηγός βρέθηκε περίπου στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή και είναι καλά στην υγεία του.

Υπενθυμίζεται πως, οι αγνοούμενος κυνηγός, σύμφωνα με τη δήλωση, βρισκόταν μπλεγμένος σε δύσβατη περιοχή με λαγκαδιές και δεν μπορούσε να βρει το δρόμο του γυρισμού, ενώ το σκοτάδι πύκνωνε.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Β’ ΒΙΠΕ και στην ΕΜΑΚ. Γύρω στις 9.30 το βράδυ δύο οχήματα της  Πυροσβεστικής και ένα της ΕΜΑΚ με συνολικά δέκα άνδρες έσπευδαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο φίλοι είχαν πάει για κυνήγι γύρω στις 2.30 το μεσημέρι. Ψάχνοντας για φάσες ωστόσο χωρίστηκαν σε κάποια στιγμή και συνέχισαν μεμονωμένα.

Μετά από ώρα ο ένας κυνηγός επέστρεψε στο σημείο όπου είχαν αφήσει τα πράγματά τους οι δύο φίλοι, ο δεύτερος όμως δεν εμφανιζόταν.  Αρχισε να τον αναζητά, όμως παρά το γεγονός ότι υπήρχε επικοινωνία με το κινητό τηλέφωνο δεν μπορούσε να τον εντοπίσει.

Ο 42χρονος ήταν εγκλωβισμένος σε εξαιρετικά δύσβατη περιοχή και ήταν δύσκολο να βρει το σωστό δρόμο στο δάσος ιδιαίτερα μέσα στο σκοτάδι.

Ο φίλος του κάλεσε άμεσα σε βοήθεια, καθώς ο ίδιος δεν μπορούσε να συνεχίσει μόνος λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Πηγή: http://www.taxydromos.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας