κυνοτροφεια-εκπαιδευτες

Published on November 23rd, 2016 | by Kynoclub

0

O Μάριος εκπαιδεύει στην Σερβία!

Όταν θέλεις να πρωταγωνιστήσεις και να κάνεις το καλύτερο για τους μαθητές και τους πελάτες σου τότε δεν υπολογίζεις κόστος ταλαιπωρία και …ξενιτειά.  Έτσι εδώ και αρκετές ημέρες ο Μάριος Λουλουδακης δουλεύει τα σκυλιά των πελατών του στα παραδεισένια κυνηγοτόπια της Σερβίας.  Εκεί όπου το άγριο θήραμα είναι άφθονο και δίνει πολλές ευκαιρίες στα νεαρά σκυλιά να κάνουν ΄΄΄ταχύριθμα΄΄ μαθήματα σε ιδανικές συνθήκες μάθησης.  

louloudakis2

Ο  Μάριος παρά το γεγονός ότι αυτή την εποχή στην Σερβία διεξάγονται διεθνείς αγώνες αυτός παραμένει προσηλωμένος στον στόχο του που είναι η προετοιμασία των νεαρών σκύλων για το ντέρμπυ του 2017 καθώς και η εκπαίδευση των κυνηγόσκυλων που του έχουν εμπιστευτεί οι κυνηγοί  πελάτες του.  Άλλωστε ο Μάριος, όπως άλλωστε είχε δηλώσει εξ αρχής,  δεν συμμετείχε και στο τουρνουά της μπεκάτσας που διοργανώθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες στην Ελλάδα.

louloudakis3Αξίζει να σημειωθεί ότι  ο Μάριος προπονεί τους σκύλους του μαζί με τον  Dusan Veselinovic του γνωστού κυνοτροφείου Setter Duki Aggelopoulos που έχει έδρα στην Σερβία.

Δειτε: Eκπαίδευση σκύλων φέρμας Κυνηγίου & Αγώνων!


About the AuthorBack to Top ↑
  • Video της εβδομάδας