αγωνες

Published on 28 Νοεμβρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Το ΄΄Τρόπαιο Γκιώνας΄΄ πήγε στην Δράμα!!!

Mε επιτυχία διοργανώθηκαν οι Αγώνες Κυνηγετικών Ικανοτήτων για  το φετινό  ΄΄Τρόπαιο Γκιώνας΄΄ το Σαββατοκύριακο 26&27 Νοεμβρίου από τον κυνοφιλικό Όμιλο Φωκίδος με θήραμα την μπεκάτσα. Νικητές και τροπαιούχοι ο γνωστός κυναγωγός Γιώργος Δουλκέρογλου, από την Δράμα, και το Αγγλικό Σέττερ  Pianigiani΄s Aleck του κ. Σίμου Ζέρβα.

fokida7

Ο Pianigiani΄s Aleck με το 1ος Εξαίρετος που εξασφάλισε την πρώτη ημέρα των Αγώνων έφτασε στο πολυπόθητο Τρόπαιο μια και την δεύτερη ημέρα κανένας σκύλος δεν κατόρθωσε να μπεις την βαθμολογία αφού η βροχή δυσκόλεψε ιδιαίτερα τις προσπάθειες σκύλων και κυναγωγών.

Την πρώτη ημέρα  δυο ακόμα σκύλοι βαθμολογήθηκαν με 2ος και 3ος Πολύ Καλός αντίστοιχα και ήταν το Αγγλικό Σέττερ Ηercul του Λευτέρη Μακρή και το Πόιντερ Psiharis Ventus Ardi του Γιάννη Βεργούλη.

fokida2

Εξαιρετική όμως ήταν και η παρουσία ορισμένων σκύλων που έστω και αν δεν κατάφεραν να μπουν στην βαθμολογία άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και για για αυτό τιμήθηκαν με επανακλήσεις από τους κριτές Δημήτρη Καψάσκη και Μιχάλη Λάμπρου. Αυτοί οι σκύλοι ήταν  οι Αγγλικοί  Σέττερ Α-Μimi του Παναγιώτη  Αγγελόπουλου, ο Pianigiani΄s Βilly του Δημήτρη Αγγελή με κυναγωγό τον Γιώργο Δουλκέρογλου, o Δίας του Παναγιώτη Νικολόπουλου η  Persa di Varsos του Λευτέρη Πιτσογιάννη και τα Γκόρντον Σεττερ του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου Ifigeneia & Eloy apo Lidoriki .

fokida5

Τα ηπειρωτικά

Σε αντίθεση με άλλους αγώνες τοπικών Κυνοφιλικων Ομίλων όπου δεν υπήρχαν καν τερέν με ηπειρωτικές φυλές, λογω έλλειψης συμμετοχών, στην Φωκίδα όχι μόνο συμμετείχαν αλά και εντυπωσίασαν.  Εξαιρετική ήταν η παρουσία τριών Κούρτσχααρ του κυνοτροφείου Profhet Elias που παρουσίασε ο κ Κλώντ Ωντρια στον κριτή κ. Νίκο Φωτακόπουλο όπως και η παρουσίαση της νεαρής Επανιέλ Μπρετόν Aria Gruppo di Kappa του Θεόδωρου Κομηνέα. Δυστυχώς κανένας σκύλος δεν κατέφερε να μπει στην βαθμολογία και έτσι το ΄΄Τρόπαιο Γκιώνας΄΄ , για τις ηπειρωτικές φυλές, δεν απονεμήθηκε.

fokida6

Αξίζει να σημειώνει ότι οι Αγώνες του Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος ήταν επίσημοι και τελούσαν υπό την αιγίδα, την άδεια ενώ διοργανώθηκαν με τους επίσημους κανονισμούς  του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος…

Χορηγοί του Κυνοφιλικού Ομίλου Φωκίδος και του  Τροπαίου  Γκιώνας ήταν οι τροφές Top Pofessional & Big One που εισάγει και διανέμει η εταιρεία Animal Food –M Παπανδρέου και η εταιρεία Κυνηγετικών Ειδών της κας Ελπίδας Βεράκη από την Λαμία.

fokida3

fokida4


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας