επικαιροτητα

Published on 29 Νοεμβρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γουρουνοκυνηγοί για βασανισμό θηράματος και ανάρτηση ΒΙΝΤΕΟ στο διαδίκτυο!

Γράφει ο Κυνικός

Σύμφωνα με δημοσίευμα του zoosos.gr  κάποιοι γουρουνοκυνηγοί  ξεπέρασαν κάθε όριο …καφρίλας ανεβάζοντας  στο facebook     βίντεο με τα ΄΄κατορθώματα΄΄ τους. Στο βίντεο εμφανίζονται να κλωτσούν με μίσος έναν ετοιμοθάνατο αγριόχοιρο πέρα από κάθε έννοια κυνηγετικής ηθικής και σεβασμού απέναντι στο τραυματισμένο θήραμα. Το δημοσίευμα συνοδεύεται και από φωτογραφίες που δείχνουν ένα άτομο να πετά μεγάλη πέτρα στο ζώο όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στο βίντεο.

-Αναρωτιέται λοιπόν κάθε λογικός άνθρωπος είτε είναι κυνηγός είτε όχι, για ποιο λόγο έγιναν αυτές οι απαράδεκτες πράξεις και γιατί κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο; Μήπως για να θαυμάσουμε την καφρίλα τους;

Λογική συνέχεια  αυτής της ανάρτησης ήταν οι ζωόφιλοι του    www.zoosos.gr  να στείλουν στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος το οπτικοακουστικό υλικό που ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ένας κυνηγός – πιθανόν από την Ελασσόνα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο site.

agrioxoiros3

-Ανάλογη πρέπει να είναι και αντιμετώπιση των τριών γουρουνοκυνηγών  (εφ όσον όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα είναι αληθινά), από τον Κυνηγετικό Σύλλογο στον οποίο (αν) ανήκουν, την Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας και την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος. Κάποτε οι κυνηγετικές οργανώσεις θα πρέπει να πράξουν το αυτονόητο απέναντι σε τέτοιες απαράδεκτες πράξεις και συμπεριφορές που εκθέτουν ολόκληρη την κυνηγετική κοινότητα.

Πηγή/ΒΙΝΤΕΟ: https://www.zoosos.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας