επικαιροτητα

Published on 2 Δεκεμβρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Ο Ερικ Τραμπ πήγε για κυνήγι στην Τουρκία -Σκότωσε 2 ελάφια!

Τριήμερη εξόρμηση στην Τουρκία, για κυνήγι, έκανε ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Ερικ.

Ο 32χρονος επισκέφθηκε την Αττάλεια αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με την Hurriyet, προκειμένου να κυνηγήσει σε αγροτική περιοχή, έχοντας εξασφαλίσει πρώτα την απαραίτητη άδεια από τις τοπικές αρχές.

Ο Ερικ Τραμπ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σκότωσε δύο ελάφια, στο ταξίδι που έκανε έπειτα από πρόσκληση Τούρκου επιχειρηματία. Η Hurriyet δημοσίευσε και αυτή τη φωτογραφία, χωρίς να διευκρινίζει όμως αν είναι από το συγκεκριμένο ταξίδι, ή για παλιότερο.

Στη συνέχεια, ο γιος του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ έφυγε για τη Γερμανία. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, συνοδευόταν από τους σωματοφύλακές του, αλλά και επιπλέον ανθρώπους για την ασφάλειά του.

Παλιότερα, ταξίδι του Ερικ Τραμπ και του αδελφού του, Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, για κυνήγι είχε αποτελέσει αντικείμενο έρευνας. Οι δύο τους είχαν βρεθεί στη Ζιμπάμπουε το 2011 και σύμφωνα με δημοσιεύματα είχαν κυνηγήσει χωρίς άδεια. Τα δύο αδέλφια εμφανίζονταν σε φωτογραφίες έχοντας σκοτώσει έναν ελέφαντα, ένα βουβάλι και έναν κροκόδειλο. Οι δυο τους ισχυρίστηκαν ότι κυνηγούσαν σε περιοχή στην οποία περίσσευαν οι ελέφαντες.

Πηγή: Ο Ερικ Τραμπ πήγε για κυνήγι στην Τουρκία -Σκότωσε 2 ελάφια | iefimerida.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας