επικαιροτητα

Published on 21 Δεκεμβρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Κυνηγούσε λαγό σε καταφύγιο με ”πεντάσφαιρη”!

thurofulakh1Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Θεοδωρακόπουλος Θεόδωρος και Λιάτος Χαράλαμπος, με περιοχή ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Σάμης και Ληξουρίου αντίστοιχα, αξιοποιώντας σχετικές καταγγελίες για παράνομη θήρα λαγού εκτός επιτρεπόμενης ημέρας, μετέβησαν στην περιοχή Πυργίου Κεφαλλονιάς όπου εντόπισαν ένα άτομο να ασκεί θήρα λαγού με τρία σκυλιά δίωξης εντός του καταφυγίου άγριας ζωής του όρους Άτρος στην θέση «Μοναστηράκι».

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το κυνηγετικό του όπλο τύπου καραμπίνα έφερε συνολικά πέντε (5) φυσίγγια στην αποθήκη και στην θαλάμη. Στην συνέχεια αφού ενημερώθηκε για τις παράνομες ενέργειές του συνελήφθη στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Υπεβλήθη δε η σχετική μήνυση εναντίον του για παράνομη θήρα εντός καταφυγίου άγριας ζωής, για παράνομη θήρα εκτός επιτρεπόμενης ημέρας καθώς και για παράνομη τροποποίηση του κυνηγετικού όπλου, ενώ κατασχέθηκαν η καραμπίνα, τα φυσίγγια και η άδεια θήρας όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας