θηροφυλακή

Published on December 22nd, 2016 | by Kynoclub

0

Λαθροθήρας στο σκαμνί του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για απόπειρα δολοφονίας θηροφύλακα.

Κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για απειλή είναι ένας 71χρονος, κάτοικος Μασάρων Ρόδου, που φέρεται να επιτέθηκε µε ψαλίδι κλαδέµατος σε θηροφύλακα, καταφέροντάς του ένα χτύπηµα στο στήθος, που ευτυχώς δεν απέβη µοιραίο διότι φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο!!

Ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα και της εμφάνισής του, στο πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.
Όπως έγραψε η «δημοκρατική», ο 39χρονος θηροφύλακας κατήγγειλε στις αστυνοµικές αρχές ότι ενώ εκτελούσε υπηρεσία την 19η Ιουλίου 2012 εντόπισε ένα λαθροθήρα και του ζήτησε να παραδώσει το όπλο του.
Ο λαθροθήρας σύµφωνα µε τη µήνυση του θηροφύλακα, αρνήθηκε, τον απείλησε ότι θα τον πυροβολήσει µε την καραµπίνα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Ακολούθησε καταδίωξη και αφού προηγήθηκε πάλη ο θηροφύλακας κατόρθωσε να του αποσπάσει το όπλο. Τότε ο λαθροκυνηγός φέρεται να έβγαλε από τη τσέπη του ένα ψαλίδι κλαδέµατος και να τον κάρφωσε στο δεξί µέρος του στήθους χωρίς να τον τραυµατίσει διότι φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο.
Ο 71χρονος, ισχυρίζεται όµως ότι έπεσε θύµα επίθεσης από τους θηροφύλακες. Οι θηροφύλακες υποστηρίζουν ότι τραυµατίστηκε στην προσπάθειά του να διαφύγει, πέφτοντας από ύψος τριών µέτρων.

 Πηγή: www.dimokratiki.gr

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας