επικαιροτητα

Published on 30 Δεκεμβρίου, 2016 | by Kynoclub

0

Προσφορά στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου!

Προσφορά στον «Άρτο Αγάπης» της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών
από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου.!!!

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου ενόψει της Πρωτοχρονιάς προσέφερε σήμερα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016, περίπου 100 κιλά κρέας αγριόχοιρου για το κοινωνικό συσσίτιο «Άρτος Αγάπης» της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών που ευρίσκεται στην οδό Φιλοποίμενος 27 στην Πάτρα.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος μας τίμησε με την παρουσία του και ευχαρίστησε δια μέσου της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου την φιλάνθρωπη προσφορά των κυνηγών μας.
Ο «Άρτος Αγάπης» θα μοιραστεί στους άπορους και άστεγους συνανθρώπους μας που η Ιερά Μητρόπολη Πατρών έχει θέσει υπό την σκέπη της, προσφέροντας τους αυτές τις γιορτινές ημέρες ένα ιδιαίτερο κυνηγετικό γεύμα.
Ευχαριστούμε όλους τους κυνηγούς αγριόχοιρου που συμμετείχαν με ιδιαίτερο ζήλο στην προσπάθεια να συγκεντρωθεί αρκετά μεγάλη ποσότητα από την κυνηγετική τους κάρπωση καταφέρνοντας έτσι να ενισχύσουμε τα κοινωνικά συσσίτια για πάρα πολλούς συνανθρώπους μας αυτές τις Άγιες ημέρες.
Ευχόμαστε σε όλους τους κυνηγούς και στις οικογένειές τους, αλλά και σε όλο τον κόσμο, το 2017 να μας γεμίσει με Υγεία, Ειρήνη και Αγάπη..!!!

Χρόνια Πολλά..!!!

kop2


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας