επικαιροτητα

Published on 4 Ιανουαρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Γαργαλιάνοι: Eνας ακόμα γουρουκυνηγός σε κρίσιμη κατάσταση από πυροβολισμό!

Το κυνήγι αγριογούρουνων για την παρέα των φίλων μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Σε περιπέτεια μετατράπηκε σήμερα το μεσημέρι η εξόρμηση ομάδας κυνηγών από τη Γαστούνη για κυνήγι αγριογούρουνου στην περιοχή της Μάλης. Κάποια στιγμή ο ένας κυνηγός ενώ βρισκόταν σε δύσβατη περιοχή με βράχια τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα έπειτα από εξοστρακισμό σφαίρας, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τραυματισμένο κυνηγό από τη Μάλη και συγκεκριμένα κοντά στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Μόλις οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν τον τραυματισμένο κυνηγό καθώς βρισκόταν σε δύσβατο σημείο (ρεματιά) με αποτέλεσμα να ζητήσουν τη συνδρομή της Π.Υ. Γαργαλιάνων – Κυπαρισσίας.

Άμεσα ξεκίνησαν δύο οχήματα με 4 άνδρες (Γαργαλιάνους, Αρχιπυροσβέστης Ψύμαρνος Αλέξιος και Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης Κυριακόπουλος Γεώργιος – Κυπαρίσσια, Αρχιπυροσβέστης Φωτεινόπουλος Νικόλαος και Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης Πλάγος Αθανάσιος) προκειμένου να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό και την διάσωση του κυνηγού. Ο κυνηγός βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο ενώ είχε τις αισθήσεις του καθ’ όλη τη διάρκεια της διάσωσης η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Αφού του παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες ο άτυχος 34χρονος μεταφέρθηκε πριν λίγη ώρα στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας σε σοβαρή κατάσταση.

Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ομάδα κυνηγών έχει κυνηγήσει και άλλες φορές στην περιοχή της Μάλης.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας