ειπαν

Published on 9 Ιανουαρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Άνανδρο και ανάρμοστο το κυνήγι με τέτοιες καιρικές συνθήκες! 

fikrisΣΠΥΡΟΣ ΦΡΙΚΗΣ (κυνηγός, τ.πρόεδρος Κυνοφιλικού Ομίλου Λαμίας, μελος Δ. Σ. Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας) έγραψε στο facebook σχολιάζοντας την γενοκτονία της μπεκάτσας, και όχι μόνο, τις ήμερες της θεομηνίας από κάποιους δήθεν κυνηγούς.

”Δεδομένου των δεδομένων ας θυμηθούμε τι εστί θήρα, κυνηγός, θήραμα και γενικότερα μετά την ανακοίνωση – απαγόρευση του Δασαρχείου, ας ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Άνανδρο και ανάρμοστο το κυνήγι με τέτοιες καιρικές συνθήκες και σίγουρα αυτός που το κάνει…..βαφκαλιζεται.Ο κυνηγός είναι (το θέλουμε ή όχι) προστάτης της χλωρίδας και πανίδας του τόπου του. Εγγυητής για την αειφόρο ανάπτυξη και θεματοφύλακας της κυνηγετικής δεοντολογίας. Κατόπιν αυτών, θυμίζω σε όλους μας, ότι αν και αυτές τις ημέρες, όλοι θα θέλαμε να είμαστε σε επαφή με το κυνήγι και το θήραμα, ωστόσο επίσης όλοι, θα πρέπει να σεβαστούμε τις εντολές του Δασαρχείου, αλλά και την κυνηγετική δεοντολογία, που επιβάλλει σεβασμό στο θήραμα σε τέτοιες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, να σας θυμίσω επίσης ότι οι θυροφυλακες δεν βγαίνουν τώρα για έλεγχο…….η δουλειά τους είναι καθημερινή και εκτιμούμε την πολύτιμη συμβολή τους, απέναντι σε συναδέλφους κυνηγούς, που ξεχνούν τις αρχές και την δεοντολογία που διέπει το χόμπι μας!!! Ως μέλος του Δ.Σ Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας”.

ΣXOΛΙΟ kynoclub.gr : Που είναι οι διοικήσεις των Ομοσπονδιών και της Συνομοσπονδίας αυτές τις κρίσιμες ημέρες; Ως συνήθως άφαντες… Ουτε καν μια ανακοινωση! Μην τυχόν και ζητήσουν κάποια επιβεβλημένη απαγόρευση και δυσαρεστήσουν τους …πελάτες που προτιμούν τα δικά τους μαγαζιά  για την έκδοση της κυνηγετικής τους άδειας.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας