επικαιροτητα

Published on January 11th, 2017 | by Kynoclub

0

Γ Ρουμελιώτης: Συμφωνούμε με την προσωρινή απαγόρευση κυνηγίου λογω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Ο κ Γιώργος  Ρουμελιώτης: Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου και μέλος της διοίκησης του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης και Γ ΚΟΠ  δήλωσε :

Παρά τις όποιες επιφυλάξεις που μπορεί να έχουμε για την ολική απαγόρευση του κυνηγίου για μία εβδομάδα συμφωνούμε απόλυτα ότι είναι ένα μέτρο προς τη σωστή κατεύθυνση για την προστασία των θηραμάτων και ήταν κάτι που οι ίδιοι κυνηγοί το ζητήσαμε από το αρμόδιο Υπουργείο και χαιρόμαστε που εισακουστήκαμε. Εφόσον αλλάξουν και βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες και δεν θα υπάρχει κίνδυνος για τα θηράματα θα ζητήσουμε την επανεξέταση των μέτρων απαγόρευσης Όλοι οι κυνηγοί τιμώντας την ιδιότητα μας ως διαχειριστές του οικοσυστήματος συμφωνούμε πως δεν χάθηκε ο κόσμος αν για τρεις μέρες δεν κυνηγήσουμε προκειμένου να προσφέρουμε στα ταλαιπωρημένα και ευάλωτα θηράματα, από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, την προστασία που επιβάλλεται.

ΣΧΟΛΙΟ: kynoclub.gr Μπράβο κ Ρουμελιώτη! Επί τέλους μια κυνηγετική φωνή που την χαρακτηρίζει  ορθολογιστική σκέψη και μετριοπάθεια!


About the AuthorBack to Top ↑
  • Video της εβδομάδας