επικαιροτητα

Published on 14 Ιανουαρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Δίπλα στα παιδιά της Κιβωτού οι κυνηγοί των Ριζών – Προσέφεραν πάνω από 200 κιλά κρέας

Συνεχίζει να προσφέρει η ομάδα γουρονοκυνηγών Ριζών Πρέβεζας.

Μετά την προσφορά τους στην Μητρόπολη Πρέβεζας, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, πάνω από 150 κιλά κρέας, που διατέθηκαν σε άπορες οικογένειες, προχώρησαν σε άλλη μία κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Αυτή τη φορά άπλωσαν το χέρι στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Κόσμου στην Πωγωνιανή.

Πριν φύγει ο παλιός χρόνος κυνηγοί της ομάδας των Ριζών μαζί με κυνηγούς από την Αμπελιά Παραμυθιάς, επισκέφθηκαν την Κιβωτό.

Πάνω από 200 κιλά κρέας, καθώς και εσπεριδοειδή, λάδι και άλλα τρόφιμα και ρουχισμός ήταν τα δώρα που προσέφεραν στα παιδιά.

Το σίγουρο είναι πως η μεγάλη αυτή ποσότητα κρέατος θα καλύψει για πολλές μέρες τις ανάγκες της δομής, μιας και υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε αυτό το είδος.

Οι κυνηγοί, όπως επεσήμαναν στο pamepreveza.gr, θα συνεχίσουν με όλες τις δυνάμεις τους να προσφέρουν όσο μπορούν, πέρα από το κυνήγι και με άλλα είδη που συγκεντρώνουν, σε όσους έχουν ανάγκη.

Πραγματικά μια κίνηση αξιέπαινη, εάν λάβει κανείς υπόψη ότι δεν πρόκειται, ούτε για κάποιο σύλλογο, ούτε για κάποιο άλλο φορέα.

Δύο μικρές ομάδες κυνηγών, αυτή των γουρονοκυνηγών των Ριζών και της Αμπελιάς, περίπου είκοσι ατόμων, έδωσαν το δικό τους μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει θέληση…

Πηγή: http://www.pamepreveza.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας