επικαιροτητα

Published on 26 Ιανουαρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Tροχαίο στην Εθνική οδό με θύμα ζαρκάδι!

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χθες το απόγευμα ένα ζευγάρι από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας που ταξίδευε για δουλειά στην Αθήνα με το αυτοκίνητό τους, ένα Nissan Almera.

Γύρω στις 7.30 το απόγευμα ο οδηγός του αυτοκινήτου αναγκάστηκε να ανακόψει αιφνίδια την πορεία του για να αποφύγει σύγκρουση.

Στο 291ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Αθηνών, που βρίσκεται ανάμεσα στον κόμβο Μικροθηβών και τον κόμβο Αλμυρού, ένα ζώο διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα.

Μάταια ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει στη σύγκρουση. Οι επιβάτες του αυτοκινήτου από την πρόσκρουση που ακολούθησε ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

Το αυτοκίνητό τους ωστόσο υπέστη σοβαρές ζημιές. Το ζευγάρι βγήκε έξω να δει τι ακριβώς συνέβη.

zarkadi

Με έκπληξη διαπίστωσαν τότε οι επιβάτες του αυτοκινήτου ότι το ζώο με το οποίο είχαν συγκρουστεί ήταν ένα ζαρκάδι, που βρισκόταν τραυματισμένο κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου τους.

Επί τόπου ειδοποιήθηκε η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Β’ ΒΙ.ΠΕ. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.

Το ζαρκάδι παρέμενε στο οδόστρωμα δυστυχώς νεκρό. Άμεσα ελήφθησαν μέτρα για την απρόσκοπτη κίνηση της κυκλοφορίας, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Β’ ΒΙ.ΠΕ δεν χρειάστηκε να κάνει τελικά ενέργειες, καθώς οι καπνοί που έβγαιναν από τη μηχανή του αυτοκινήτου ήταν τελικά υδρατμοί από το ψυγείο που είχε σπάσει.

Το νεκρό ζαρκάδι απομακρύνθηκε από το οδόστρωμα με μέριμνα της Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου. Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού συνεχίζει την προανάκριση.

Ταχυδρόμος (Κ.Μ.)

Πηγή: http://www.thessalianews.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας