αυτοκινητα

Published on 29 Ιανουαρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Πάρτε τα βουνά με αυτό το φτιαγμένο Ford Ranger

Τα pick-up έχουν έτσι κι αλλιώς κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες στις 4κίνητες εκδόσεις τους, όμως η γερμανική MR Car Design θέλει να προσφέρει το κάτι παραπάνω εξ ου και χαρίζει στο Ford Ranger ένα ακόμη πιο hardcore εκτός δρόμου χαρακτήρα, επεμβαίνοντας σε ανάρτηση, τροχούς και αμάξωμα.

Σε ό,τι αφορά στην ανάρτηση αρχικά, η γερμανική βελτιωτική φίρμα ανυψώνει το Ranger κατά 50 χλστ., ενώ παράλληλα άλλα 20 χλστ. αυξάνεται η απόσταση από το έδαφος λόγω της παρουσίας των νέων off road τροχών μεγέθους 285/60, οι οποίοι συνδυάζονται με ζάντες 18 ιντσών.

Εμφανισιακά, το Ford Ranger της MR Car Design έρχεται με νέα πλαϊνά «φτερά» σε μαύρο χρώμα, που αυξάνουν το πλάτος του αυτοκινήτου κατά 30 χλστ. Παράλληλα, έχει τοποθετηθεί στην καρότσα ένα νέο ματ μαύρο κάλυμμα, ενώ έχουν βαφτεί σε μαύρο χρώμα όλα τα χρωμιωμένα τμήματα του αμαξώματος (μπάρα καρότσας, πλαϊνά σκαλοπάτια κ.λπ.).

Η τελική πινελιά αναβάθμισης αφορά στη βελτίωση της ισχύος και της ροπής του 3,2 λίτρων TDCi πετρελαιοκινητήρα της Ford, αφού μετά από επαναπρογραμματισμό του «εγκεφάλου» το μοτέρ αυτό φθάνει στους 240 ίππους (από 200 εργοστασιακούς), με ροπή που αγγίζει τα 560 Nm, από 470 εργοστασιακά.

Πηγή: http://www.autogreeknews.gr/


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας