θεματα

Published on 1 Φεβρουαρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Η συγκινητική ιστορία του κυνηγού που έριξε γροθιά στο καγκουρό! (φώτο+ video)

Είναι το βίντεο που τρέλανε τους πάντες στο ίντερνετ και όχι δεν εννοώ για τον τυπά με το “Pen Pineapple Apple Pen”.  Μιλάω για το βίντεο όπου ένας άνδρας γρονθοκοπεί ένα καγκουρό στο πρόσωπο για να σώσει τον σκύλο του. Αυτό και αν είναι περίεργο!

Ο άντρας αυτός ονομάζεται Greig Tonkins, είναι 34 χρονών και πατέρας 2 παιδιών. Ο Tonkins  έχει το θάρρος να χτυπήσει ένα καγκουρό καθώς είναι στην καθημερινότητά του να αντιμετωπίζει άγρια ζώα. Βλέπετε, ο Tonkins είναι φύλακας ελεφάντων στον ζωολογικό κήπο Taronga Western Plains στη Νέα νότιο Ουαλία της Αυστραλίας.

Τον περασμένο Ιούνιο ο Tonkins είχε πάει για κυνήγι αγριογούρουνων όταν ξαφνικά ένα καγκουρό επιτέθηκε στον σκύλο του. Για να ψάξουμε όμως πιο βαθιά τον λόγο του ταξιδιού του..

Το κυνήγι αυτό οργανώθηκε για τον Kailem Barwick, έναν συνάνθρωπό του ο οποίος έπασχε από καρκίνο. Το όνειρο του Barwick, καθότι φανατικός κυνηγός, ήταν να πιάσει ένα αγριογούρουνο που ζύγιζε περισσότερο από 100 κιλά. Έτσι λοιπόν οργανώθηκε αυτό το κυνήγι με σκοπό να του δοθεί η ικανοποίηση που ζητούσε.
01
Το βίντεο που παρακολουθήσατε είναι ένα απόσπασμα από αυτό που κινηματογραφήθηκε. Ο Matthew Amor, ο οποίος πήρε και αυτός μέρος στο κυνήγι είπε “Αυτό το DVD φτιάχτηκε για έναν άτυχο συνάνθρωπό μας ο οποίος πρόσφατα έφυγε από κοντά μας.. Ήταν η ψυχή της παρέας και περάσαμε πολύ όμορφα.
02

Λίγες μέρες πριν τον χαμό του, ο Barwick παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής του, Brandi-Lee Wadwell, σε μία μικρή τελετή που έγινε στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου βρισκόταν. Δυστυχώς όμως πρόσφατα ο νέος άνδρας έχασε τη μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στα κόκκαλα. Στην κηδεία του παρευρέθηκαν όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα όπως και η αγαπημένη του Brandi-Lee Wadwell.

Μετάφραση / Επιμέλεια άρθρου: vog.gr

Πηγή: https://www.vivanews.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας