θηροφυλακή

Published on 15 Φεβρουαρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Βγήκαν για τσίχλες ο ενας χωρις άδεια και ο άλλος με …αγκίστρια!

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, Γιαννακόπουλος Γεώργιος, Ηλιόπουλος Δημήτριος, Κατσαρελάς Κωνσταντίνος, Μπάκας Βασίλειος και Φωτεινόπουλος Δημήτριος του Νομού Μεσσηνίας κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στην περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Αετοφωλιάς Δήμου Μεσσήνης συνέλαβαν ένα άτομο να ασκεί θήρα πτερωτών θηραμάτων με την χρήση αγκίστρων. 
Υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον του για παράνομη θήρα πτερωτών θηραμάτων με την χρήση αγκίστρων καθώς επίσης κατασχέθηκαν 37 αγκίστρια με αντίστοιχα πασαλάκια, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Νόμου περί Θήρας.

Επίσης, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 ο Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Καλδής Γεώργιος με περιοχή ευθύνης του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλου κατά την άσκηση των καθηκόντων του στην περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Ίκλαινας Δήμου Πύλου εντόπισε ένα άτομο να ασκεί θήρα άνευ της προβλεπόμενης άδειας.
Υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον του καθώς επίσης για απείθεια διότι αρνήθηκε να παραδώσει το κυνηγετικό του όπλο όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Νόμου περί Θήρας.

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας