επικαιροτητα

Published on 16 Φεβρουαρίου, 2017 | by Kynoclub

0

Απίστευτό! Αγέλη δεκάδων λύκων έξω από χωριό της Θεσσαλονίκης προκαλεί πανικό…

Κείμενο: Ν . Φωτακόπουλος

Η φωτογραφία είναι πραγματικά συγκλονιστική! Δείχνει μια αγέλη εννέα λύκων να ….σουλατσάρουν λίγα μέτρα μακριά από τα σπίτια του χωριού Ξηροχώρι Θεσσαλονίκης. Δεν πρόκειται για κάποια ορεινή ή απομακρυσμένη περιοχή. Απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της συμπρωτεύουσας και όπως φαίνεται στην  φωτογραφία πρόκειται για πολυσύχναστη αγροτική πεδιάδα. Όπως αναφέρει ο κυνηγός Ηλίας Μπαγκοτής, κάτοικος της περιοχής, οι εννέα λύκοι είναι μέρος ενός μεγαλύτερου κοπαδιού που αποτελείται από 25 συνολικά ζώα! Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί προφανώς με κινητό τηλέφωνο και για αυτό δεν είναι αρκετά ευδιάκριτη. Όμως οι εννέα λύκοι φαίνονται ολοκάθαρα και οποιοσδήποτε μπορεί να διαπιστώσει ότι πρόκειται για ενήλικα και …καλοταϊσμένα σαρκοφάγα.

-Κανένα κυνηγόσκυλο, πρόβατο, άλογο ή οποιοδήποτε ζώο δεν μπορεί να γλυτώσει από μια αγέλη αυτού του μεγέθους ενώ ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος ακόμα και για επιθέσεις σε ανθρώπους. Μάπες κάτι πρέπει να γίνει πριν να είναι αργά;;;

ΔΕΙΤΕ: Λύκοι εναντίον κυνηγόσκυλων…

ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ Andreas Kouloutsidis ΕΊΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 9 ΛΥΚΩΝ .ΤΟ ΞΗΡΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ 200 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΆ.


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας