αυτοκινητα

Published on 3 Μαρτίου, 2017 | by Kynoclub

0

SUV με 8 χιλιάρικα

Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας είναι το νεότερό της και προέρχεται από την κοινή δουλειά των επιχειρήσεων, GM και SAIC. Το Baojun 510 μεγαλώνει… τα μικρά μοντέλα SUV που αναπτύχθηκαν τον τελευταίο καιρό στην κινεζική αγορά.
Το μικρό SUV έκανε το ντεμπούτο του στο Guangzhou Motor Show μόλις πριν από λίγους μήνες, αλλά τώρα έχει φτάσει σε  αντιπροσωπείες, με τιμές που ξεκινούν από 8.000 δολάρια. Δηλαδή 5.000 δολάρια λιγότερο από ότι θα έπρεπε να καταβάλει κάποιος στην Αμερική για να αποκτήσει ένα Chevy, που είναι το φθηνότερο μοντέλο της General Motors. Ακόμα και πλήρως εξοπλισμένο το νέο μικρό SUV φτάνει περίπου τα 10.000 δολάρια.

Το Baojun 510 μπορεί να υπερηφανεύεται για την πλήρη σειρά εξοπλισμού του, καθώς όπως αναφέρει η GM «έχει υψηλή ποιότητα ηχομόνωσης, ένα μερικό άνοιγμα πανοραμικής ηλιοροφής, αυτόματο κλιματισμό, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, μπουτόν ανάφλεξης, θερμαινόμενους ηλεκτρικούς καθρέπτες, cruise control, μια οθόνη LCD 8 ιντσών στο ταμπλό, και μια βέλτιστη εμπειρία ιδιοκτησίας 10 ασφαλών υπηρεσιών». Τι λέτε; Δεν είναι κακό για 8.000 δολάρια!

Πηγή: http://www.autotriti.gr


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας