επικαιροτητα

Published on 10 Μαρτίου, 2017 | by Kynoclub

0

Στην Καλαμάτα εξορμούν για …κάλυκες!

Μπράβο! Μια πολύ καλή και αξιέπαινη πρωτοβουλία πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγητικού Συλλόγου της Καλαμάτας για τον καθαρισμό των καρτεριών από τους άδειους κάλυκες! Θα είναι πολύ καλό να ανταποκριθούν όσο περισσότεροι κυνηγοί μπορούν ακόμα και όσοι ρίχνουν ελάχιστα φυσίγγια ή ακόμα και αν δεν άφησαν ποτέ πίσω τους άδειο κάλυκα… Η πρωτοβουλία του ΚΣ. Καλαμάτας αξίζει όχι μόνο εύφημης μνείας αλλά και μίμησης από άλλους Κυνηγητικούς Συλλόγους. Ν.Φ

 

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμάτας , στο πλαίσιο των φίλο – περιβαλλοντικών δράσεων του, οργανώνει μια δράση για το καθαρισμό από κάλυκες και άλλα υπολείμματα (πλαστικά και μη), σε κυνηγότοπους της περιοχής ευθύνης του.
Είναι γνωστό ότι η ρύπανση που προκαλείται από αυτά τα αντικείμενα είναι μεγάλη και θα ήταν ευχής έργο, τα μέλη μας αλλά και όλοι μας, να συγκεντρώνουμε αυτά τα υλικά και να τα τοποθετούμε σε κάδους ανακύκλωσης. 
 Στις 09:00 το πρωί λοιπόν θα συγκεντρωθούμε στα γραφεία του Συλλόγου μας (Αγίου Παντελεήμονος 13) και μετά την δημιουργία ομάδων, το μοίρασμα γαντιών μιας χρήσης και σάκων απορριμμάτων θα πάμε στους κυνηγότοπους για τον καθαρισμό τους.
Θα επιθυμούσαμε αυτή τη δράση μας να υποστηρίξετε ενεργά με τη συμμετοχή σας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Παντελής Δρούγας Κωνσταντίνος Μούζος

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας