ειπαν

Published on 18 Μαρτίου, 2017 | by Kynoclub

0

Α. Γκόπης: Μην με μπλέκετε, έχω αποχωρήσει οριστικά από τον Όμιλο Επανιέλ Μπρετόν!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΟΠΗΣ (τέως Πρόεδρος Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν Ελλάδος και  Διεθνής Κριτής)

Με μήνυμα  που απέστειλε στο kynoclub.gr  ο παλαίμαχος κυνόφιλος διαψεύδει όσα γράφτηκαν για επιστροφή του στην διοίκηση του Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν.

΄΄Σχετικά με την δημοσίευση μιας φωτογραφίας μου στο FB και προς αποφυγήν περαιτέρω ανώφελων, αυθαίρετων και άσχετων ερμηνειών και σχολίων, οφείλω να διευκρινίσω τα εξής: Η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε κατα την διάρκεια εκδήλωσης του Ομίλου Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη το Σάββατο 11 Μαρτίου στην Λάρισα. Είναι τυχαίο γεγονός και ουδεμίαν σχέση έχει με “υπονοούμενη” προσπάθεια επιστροφής μου στον Όμιλο Επανιέλ Μπρετόν. Δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά οτι δεν επιθυμώ, ούτε επιδιώκω καθ’ οιονδήποτε τρόπο την επάνοδό μου στα Διοικητικά του Ομίλου απ’΄ τον οποίο αποχώρησα οριστικά, ως γνωστόν, εδώ και πολλά χρόνια.

Με εγκάρδιους κυνοφιλικούς χαιρετισμούς Α.ΓΚΟΠΗΣ΄΄

ΣΧΟΛΙΟ: kynoclub.gr Εντάξει  κ Γκόπη, εσείς  δεν θέλετε καμία ανάμιξη. Όμως γιατί άραγε κάποια μέλη σάς εμπλέκουν στις ενδοομιλικές αντιπαλότητες του Επανιέλ Μπρετόν παρά το γεγονός της μακροχρόνιας αποστασιοποίησης σας; Γιατί δεν μπαίνουν μπροστά οι ίδιοι;


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας