θηροφυλακή

Published on 29 Μαρτίου, 2017 | by Kynoclub

0

Βράζει η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου για την πιθανή συγκάλυψη της υπόθεσης λαθροθηρίας από θηροφύλακα

κείμενο: Ν. Φωτακοπουλος

Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της σύλληψης Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα από συναδέλφους του με την κατηγορία της λαθροθηρίας.  Όπως έχει αναφέρει σε ανάρτηση του το  kynoclub.gr   θηροφύλακες που υπηρετούν στον νομό Αργολίδας εντόπισαν συνάδελφο τους (γειτονικού νομού) να συμμετέχει σε ομάδα 4 ατόμων  που είχαν εξορμήσει για  νυκτερινή λαθροθηρία με προβολείς!  Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο εμπλεκόμενος  στην υπόθεση λαθροθηρίας θηροφύλακας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την δικαιοσύνη….  Υπήρξαν πολλά ερωτηματικά εξ αρχής για το χειρισμό αυτής της υπόθεσης απο την πλευρά της διοίκησης της Γ ΚΟΠ και ιδιαίτερα από τον πρόεδρο της κ Κατσικά ο οποίος πρόσφατα διαδέχτηκε στην θέση του προέδρου τον αποθανόντα Κώστα Μαρκόπουλο. Ήδη μέλη της διοίκησης της Γ ΚΟΠ διαχωρίζουν την θέση τους από τις ενέργειες του προέδρου κ Κατσικά ο οποίος σήμερα εξέδωσε ανακοίνωση για λογαριασμό της Γ ΚΟΠ. Το περίεργο είναι ότι η ανακοίνωση δεν υπογράφεται απο τον Γ. Γραμματέα ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες δεν έχουν  ενημερωθεί τα μέλη της διοίκησης για το περιεχόμενο της.

Τα ερωτηματικά λοιπόν για τον χειρισμό αυτής της υπόθεσης από πλευράς διοίκησης της Γ ΚΟΠ είναι πολλά..

Ενδεικτικό είναι το απόσπασμα από ανάρτηση της έγκυρης ιστοσελίδας e-artemis που ΄΄δείχνει΄΄  τον πρόεδρο της Γ ΚΟΠ.

…΄΄Όσον αφορά στη διαχείριση του θέματος αυτού από την πλευρά της Γ’ ΚΟΠ, προξενεί μεγάλη εντύπωση η στάση του Προέδρου της Γ. Κατσίκα, ο οποίος κατηγορήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, για προσπάθεια “κουκουλώματος” και υπήρξαν φωνές που μίλησαν για την ανάγκη απόδοσης ευθυνών προς κάθε κατεύθυνση αλλά και για την άμεση παραίτησή του. Σίγουρα ο Πρόεδρος της Γ ΚΟΠ πρέπει άμεσα να δώσει εξηγήσεις για τη στάση του.
– Κάλεσε τους θηροφύλακες και τους ζήτησε να αποσιωπήσουν το γεγονός;
– Προσπάθησε να παραπλανήσει τα ΜΜΕ λέγοντας πως δεν έχει υπάρξει ποτέ τέτοιο γεγονός;
– Παρέδωσε το όπλο στον φερόμενο ως παρανομούντα χωρίς να τηρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες;
– Υπήρξε προσπάθεια επηρεασμού άμεσα ή μέσω τρίτων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου..΄΄

Ανάλογες είναι οι τοποθετήσεις και τα ερωτηματικά πολλών κυνηγών της Πελοποννήσου και όχι μόνο που επικοινώνησαν μαζί μας για να μεθούν νεότερα για αύτη την πρωτοφανή υπόθεση.

Το διοικητικό συμβούλιο της Γ ΚΟΠ αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου την προσεχή Τρίτη όμως είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις από μέλη της διοίκησης της τις προσεχείς ώρες μια και ηδη γίνονται διεργασιες…. Κλείνοντας αξίζει να σημειώνουμε ότι στο χθεσινό διοικητικά συμβούλιο τέθηκε θέμα αντικατάστασης του κ Κάτσικα από την θέση του προέδρου το οποίο όμως αποσύρθηκε για άγνωστους λόγους…

δείτε: Πρωτοφανές! Ο λαθροθήρας ήταν θηροφύλακας! Προσπάθεια συγκάλυψης;

δειτε: Η θηροφυλακή και η… γυναίκα του Καίσαρα

 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας