ελληνικος ιχνηλατης

Published on 10 Απριλίου, 2017 | by Kynoclub

0

Ξανά στα θρανία οι κριτές Αγώνων Ιχνηλατών… Επιτυχόντες όλοι!

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια έγιναν (πανομοιότυπες) γραπτές εξετάσεις για την ανάδειξη κριτών εργασίας ιχνηλατών! Και αυτό διότι η ακαμψία και η αδικαιολόγητη  τυπολατρία των διοικήσεων του ΚΟΕ, που δεν αναγνώρισαν τις εξετάσεις και τους κριτές που αναδείχτηκαν το 2014, οδήγησε σε επανάληψη της διαδικασία εξετάσεων. Έτσι οι ήδη αναδειχθέντες κριτές,  από τον Όμιλο Φιλών Ελληνικού Ιχνηλάτη,  κ.  Αθανάσιος Γκόπης, Γιάννης Φραγκίδης και Νίκος Φωτακόπουλος έδωσαν εκ νέου γραπτές  εξετάσεις μαζί με τους  …νέους κ Αθανάσιο Παπαγεωργίου και Φώτη Πεσιλή.

-Άπαντες κριθήκαν επιτυχόντες αφού σχεδόν αρίστευσαν. Απομένουν πλέον οι πρακτικές εξετάσεις οι οποίες θα διεξαχθούν σε επισήμους αγώνες υπό την αιγίδα του ΚΟΕ. Οι συγκεκριμένοι κριτές, όταν ολοκληρώσουν την διαδικασία των πρακτικών εξετάσεων θα έχουν το δικαίωμα να κρίνουν, πέρα από τον Ελληνικό Ιχνηλάτη,  όλες τις αναγνωρισμένες φυλές ιχνηλατών σύμφωνα με τους κανονισμούς της Διεθνούς Κυνολογικής Ομοσπονδίας (FCI).

Αξίζει να σημειώνει ότι οι Αθανάσιος Γκόπης, Γιάννης Φραγκίδης και Νίκος Φωτακόπουλος είναι παράλληλα κριτές μορφολογίας Ελληνικών Ιχνηλατών και όλων των φυλών Ιχνηλατών καθώς και κριτές Αγώνων για σκύλους φέρμας. Ο κ Αθ. Παπαγεωργίου είναι ο πρώτος Πρόεδρος του ΟΦΕΙ ενώ ο κ Φ. Πεσιλής είναι ο τωρινός πρόεδρος. Καλορίζικοι όλοι!

-Στα σχετικά λίνκ θα δείτε αναφορές στις προηγούμενες  εξετάσεις κριτών  και στους αγώνες του Ομίλου Φίλων Ελληνικού Ιχνηλάτη.

ΔΕΙΤΕ: Οι δόκιμοι κριτές Αγώνων Ιχνηλατών!

ΔΕΙΤΕ: Οι πρώτοι κριτές εργασίας του Ελληνικού Ιχνηλάτη!

ΔΕΙΤΕ: Η πρώτη των Ελλήνων κριτών…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας