επικαιροτητα

Published on 20 Απριλίου, 2017 | by Kynoclub

0

Επίθεση λαθρουλοτόμων κατά δασοφυλάκων

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
Επίθεση εναντίον Δασοφυλάκων στην Αρναία
 
ΟΙ ΛΑΘΡΟΥΛΟΤΟΜΟΙ  «ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΑΡΝΑΙΑΣ
 
Είναι γνωστό πλέον ότι οι λαθρουλοτόμοι δεν πτοούνται. Τι και αν έχουν ξανασυλληφθεί. Αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Μάλλον ο τζίρος τους κινδυνεύει από τις συνεχείς και αλλεπάλληλες συλλήψειςαπό τους Δασοφύλακες των Δασαρχείων
.Τελευταίο περιστατικό βίας εναντίον συνάδελφων στην περιοχή της Αρναίας Χαλκιδικής όταν σεπεριπολία και διατεταγμένη υπηρεσία, συνέλαβαν δύο «γνωστούς» λαθρουλοτόμους. Κατά την στιγμή τηςσύλληψης ο ένας εκ των δύο λαθρουλοτόμων επιτέθηκε με απειλές και ύβρεις κατά των συναδέλφωνεργαζόμενων του Δασαρχείου Αρναίας και μάλιστα με το αλυσοπρίονο εν λειτουργία!!!!!!! Αποτέλεσματης επίθεσης ήταν ο συνάδελφος Δασοφύλακας Χ.Κ. να δεχθεί χτύπημα από το αλυσοπρίονο στην πλάτη,ευτυχώς όμως την τελευταία στιγμή, ένας ελιγμός αποφυγής του έσωσε την ζωή.
Το αλυσοπρίονο πέρα σελίγα εκατοστά από την πλάτη του και του κατέστρεψε μόνο το μπουφάν που φορούσε.Κατόπιν αυτού οι συνάδελφοι θέλοντας να αποφύγουν τα χειρότερα, αποχώρησαν και κατέφυγανστο οικείο Αστυνομικό Τμήμα, όπου κατέθεσαν σχετική μήνυση.Το συμβάν καταγράφηκε στο Βιβλίο Συμβάντων του Α.Τ. και ταυτόχρονα κατατέθηκε μήνυση για παράνομη υλοτομία στο Δασαρχείο Αρναίας. Άμεσα κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και ο «γνωστός» δράστης καταζητείται από την Αστυνομία. Γιατην υπόθεση έχει ενημερωθεί σχετικά η Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης και η Εισαγγελία Πλημ/δικώνΧαλκιδικήςΕμείς ως πολίτες πρωτίστως αλλά και ως εργαζόμενοι, καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιουείδους ενέργειες πρόδηλου εκφοβισμού,όπως η άσκηση σωματικής, λεκτικής & ψυχολογικής βίας απότους ελεγχόμενους (λόγω των δασικών παραβάσεων που υπέπεσαν) Δεν τους φοβόμαστε. Δεν θα τουςπεράσει. Θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους. Είναι πλέον φανερό ότι τα περιστατικά βίας εναντίον Δασικών Υπαλλήλων λαμβάνουν διαστάσεις Far West. Οι Δασοφύλακες προσπαθούν να προστατέψουν την Δημόσια Περιουσία κάτω από ειδικές και επικίνδυνες συνθήκες. Εργαζόμενοι με συνεχείς περιπολίεςαπόγευμα βράδυ, με αμοιβές πείνας καιπολλές φορές χωρίς να αποζημιωνόμαστεεμείς συνεχίζουμε να προσφέρουμε. Κατά τα άλλα, σύμφωνα με την Διοίκηση, όλα βαίνουν καλώς. Με μηδαμινή χρηματοδότηση και ψεύτικες υποσχέσεις θα συμβάλουν στην πάταξη των παράνομων φαινομένων? Ως είθισται, οι απλήρωτοι και χαμηλόμισθοι Δασοφύλακες θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα.
 

 
Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΔασοφυλάκωνΔημοσίων Υπαλλήλων


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας