ειπαν

Published on 21 Απριλίου, 2017 | by Kynoclub

0

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Κυνηγετικών οργανώσεών δεν είναι ευκαιριακοί χώροι για προσωπική του καταξίωση και φιλοδοξίες

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΜΟΙΡΙΔΗΣ (Αρθρογράφος, Κυνηγός και  πρώην Μέλος της διοίκησης της ΣΤ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης)

Έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook σχολιάζοντας τις προσπάθειες υποψηφίων συναδέλφων που διεκδικούν την εκλογή τους για τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων.

΄΄Αυτήν πάλι την νοοτροπία των υποψηφίων συναδέλφων που διεκδικούν την εκλογή τους για τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων τους, να θυμίζουν εκλογές πολιτικού στυλ, τις σας λέει; Βρε παιδιά εδώ πάτε να προσφέρετε εθελοντικά, θυσιάζοντας τον ελεύθερο χρόνο σας, άνευ οποιασδήποτε αμοιβής, για αυτό που πραγματικά αγαπάτε και ενδιαφέρεστε να διατηρηθεί ανέπαφο. Τα Διοικητικά Συμβούλια των οργανώσεών μας δεν είναι πασαρέλες, ούτε ευκαιριακοί χώροι που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για την προσωπική του καταξίωση και φιλοδοξία. Είναι απόλυτα θεμιτό όταν εκθέτεις τον εαυτό σου σε μία εκλογική αναμέτρηση να θέλεις και να εκλεγείς. Όμως έχεις την ευκαιρία αυτή, μέσα από την Γενική Συνέλευση ζητώντας και παίρνοντας τον λόγο, να τοποθετηθείς ενημερώνοντας το σώμα με τις προθέσεις και τις δυνατότητες προσφοράς σου, εάν και εφόσον εκλεγείς.΄΄

ΣΧΟΛΙΟ: Giannis Ampatzidis Δεν θέλουμε να καταλάβουμε Δημήτρη, ότι η ίδια μας η συμπεριφορά πολλές φορές απαξιώνει την έννοια και τους θεσμούς του κυνηγιού. Όταν αναφέρεις τα γεγονότα στην πραγματική διάσταση του ”είναι” και όχι του ”φαίνεσθαι”, τότε αυτομάτως εξορίζεσαι στο κόσμο των ”παράξενων’!
Μη ξεχνάς, άλλωστε, ότι αρκετοί χρησιμοποίησαν την ιδιότητα του κυνηγού-θεσμικού για να επακολουθήσει μετέπειτα μια πολιτική πορεία. Εκμεταλλεύονται καταστάσεις, ώστε να έχουν προσωπικό όφελος. Είναι απόλυτα ιδιοτελές αυτό που γίνεται.
Αυτό όμως που διακρίνεται, δεν είναι η διαρκής αλλαγή προσώπων με τις όποιες φιλοδοξίες.
Δεν υπάρχει καμία βελτίωση, παρά τις όποιες προσπάθειες μερικών. Ούτε μπορούμε να πούμε ότι παραμένουμε στα ίδια. Εδώ υπάρχει κατηφόρα και είναι απότομη. Έχουμε ξεφύγει και πέφτουμε, δηλαδή είμαστε στην διαδρομή για τον πάτο περιμένοντας τον ήχο της προσκρούσεως χωρίς να προσπαθούμε την αποφυγή με κάθε τρόπο. Έχουμε αποδεχθεί αμαχητί ότι δεν αλλάζει τίποτα. Ούτε η φιλοσοφία μας, στη χώρα του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη….Δυστυχώς!
Καλή επιτυχία σε όλους κι ας…ελπίζουμε!

ΣΧΟΛΙΟ: Dimitris Evmoiridis Συμφωνώ απόλυτα Γιαννάκη και λυπάμαι γενικά για την κατάντια αυτής της χώρας, της χάρας του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη και τόσων άλλων σπουδαίων αρχαίων Ελλήνων, να συμπεριφέρονται οι απόγονοί τους σήμερα τόσο κυνικά.

ΣΧΟΛΙΟ: Stelios Tzimas Το Facebook λειτουργεί σήμερα για κάποιους ως διανομέας φυλλαδίων ! Αναρωτιέμαι αν δεν είχαν τη δυνατότητα αυτής της προβολής θα δαπανούσαν για την εκλογή τους στις κυνηγητικές οργανώσεις 50 – 100€ προκειμένου να εκτυπώσουν και να διανείμουν φυλλάδια για να εκλεγούν: Και αν ναι πως θα αντιμετωπιζόταν από τους κυνηγούς. Από την άλλη …δεν είδα και καμιά τοποθέτηση τεκμηριωμένη επί των διαφόρων θεμάτων που απασχολούν τις κυνηγητικές οργανώσεις. Το μεράκι για το κυνήγι δεν είναι αρκετό για την εκλογή σε έναν ΚΣ. Σήμερα στις δκσεις των συλλόγων χρειαζόμαστε ανθρώπους με υψηλή αναγνωρισιμότητα και αξία στις τοπικές τους κοινωνίες . ανθρώπους με διοικητικές ικανότητες και ανοικτό πνεύμα!

ΣΧΟΛΙΟ: Γιώργος Καραθάνος κουφου καμπανα κι’αν χτυπάς τυφλο κι’αν θυμιατιζεις και μεθυσμενο κι’αν κερνάς ολα χαμενα τα’χεις!!!!!!με καταστατικά του μισου αιώνα και βαλε και νοοτροπιια αιωνα αυτα κι’αλλα θα συμβαίνουν και οσο υπάρχουν κυνηγοπατερες!!!!!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας