επικαιροτητα

Published on 22 Απριλίου, 2017 | by Kynoclub

0

Διαπόμπευση! Αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον πήγαν στον εισαγγελέα για ληγμένο δελτίο κατοχής ενός μονόκαννου!

κείμενο: Ν. Φωτακόπουλος

Το βαθύ κράτος είναι εδώ! Αυτό αποδεικνύει η περιπέτεια ενός ακόμη πολίτη που δεν είχε ανανεώσει την άδεια του μονόκαννου κυνηγετικού του όπλου που έληξε το 2005.  Ένας 46χρονος Αγρινιώτης. συνελήφθη στις 21 Απριλίου (!) στις 9 το βράδυ από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή Εισαγγελέα.

-Αυτή είναι μια ακόμα περίπτωση υπερβάλλοντος κρατικού ζήλου εις βάρος πολιτών, που κατέχουν κάποιο κυνηγετικό όπλο και υπέπεσαν σε μια  απλή αμέλεια. Από την μια η σπουδή των αστυνομικών οργάνων για καταγραφή ΄΄επιτυχιών΄΄  και από την άλλη η παντελής αδράνεια και η έλλειψη αντίδρασης  από την πλευρά της κυνηγετικής ηγεσίες ταλαιπωρούν σχεδόν καθημερινά Έλληνες πολίτες που απλά αμελήσαν να ανανεώσουν ένα δελτία κατοχής.

-Μήπως θα πρέπει η διοίκηση της ΚΣΕ να πιέσει ώστε αυτές οι αθώες παραβάσεις να αντιμετωπίζονται  με ένα απλό πρόστιμο και όχι με προσαγωγές, διαπόμπευση, ψυχική, δικαστική  και οικονομική ταλαιπωρία όσων κυνηγών ήταν απλά αμελείς.

Δεν λείπουν βέβαια και οι περιπτώσεις που διάφορες κατηγορίες πολιτών π.χ. χήρες, κληρονόμοι κ.λ.π. βρίσκονται μπλεγμένοι και κατηγορούμενοι από άγνοια και εξ αιτίας της οπλοφοβίας, κατάλοιπο άλλων εποχών, που κατέχει την δημόσια διοίκηση..

δείτε: Συνελήφθη για κατοχή κυνηγετικού όπλου χωρίς άδεια


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας