Published on 24 Απριλίου, 2017 | by Kynoclub

Με …νεύρα η εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων

Αρθρογράφος: Ελισάβετ Παπανικολάου

Η …στροφή του Σταύρου Τραγάνη «πυροδότησε» τον Χρήστο Ρουσιαμάνη.

Ξεκίνησε η διαδικασία για την ανάδειξη διοίκησης στον πολυπληθέστερο Σύλλογο του Νομού.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr με …νεύρα ξεκίνησε η εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των Μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων.

Στη αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Τρικάλων, τα χιλιάδες Μέλη του Συλλόγου, καλούνται για την ανάδειξη διοίκησης του Συλλόγου, με τον Χρήστο Ρουσιαμάνη και τον Σταύρο Τραγάνη να έχουν «σύγκρουση» όταν ο τελευταίος δήλωσε πως «στο Δ.Σ. δεν ψήφισα τον προϋπολογισμό του Συλλόγου, αλλά σήμερα τον ψηφίζω για να έχει ο Σύλλογος προϋπολογισμό».

Αυτή η …στροφή του κ. Τραγάνη, λογικό ήταν να «πυροδοτήσει» τον Χρήστο Ρουσιαμάνη που ταυτόχρονα κατήγγειλε και το Προεδρείο της Συνέλευσης για «υπονόμευση της διαδικασίας», υπό τις …ηχηρές αντιδράσεις της πλευράς Τραγάνη…

Μάλλον …προμήνυμα για την κάλπη, ήταν το γεγονός ότι καταψηφίστηκε ο οικονομικός απολογισμός και η Έκθεση πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ.

Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 8 το βράδυ και την ψήφο των 1.600 περίπου κυνηγών διεκδικούν 2 παρατάξεις.

Η «Αδέσμευτη Ανεξάρτητη Κίνηση Κυνηγών» με υποψηφίους για τα 8 Μέλη του Δ.Σ. τους Δημήτριο Γελαδάρη, Στέφανο Καπλάνη, Γιώργο Καταραχιά, Γεώργιο Κοσμά, Κων/νο Μακρή, Πέτρο Μηλίτση, Ευάγγελο Μπίχτα και Χρήστο Ρουσιαμάνη, ενώ υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή είναι οι Χρήστος Γεωργολιός, Χαράλαμπος Γκατζώνας, Νίκος Γούλας και Κων/νος Μπακάλης.

Η «Κυνηγετική Αλλαγή», έχει υποψηφίους για το Δ.Σ. τους Σταύρο Τραγάνη, Βάϊο Αναγνώστου, Παναγιώτη Γιώτα, Απόστολο Μεσιακάρη, Αθανάσιο Μπασδέκη, Λάμπρο Παπαευθυμίου, Κων/νο Πλακοπήτα και Αθανάσιο Τίγκα και για την Ελεγκτική Επιτροπή τους Χρήστο Γκαραγκάνη, Λάμπρο Γκαγκαστάθη, Ευθύμιο Γκουζιώτη και Χρήστο Παπαδογιάννη.

Στα 8 νέα Μέλη του Δ.Σ. που θα εκλεγούν θα προστεθεί και ο Ταμίας που θα οριστεί από το Δασαρχείο Τρικάλων.

Πηγή:  http://www.trikalanews.gr/ 


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας