Με πρωτοφανή προσέλευση κυνηγών πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Βέροιας με αρχαιρεσίες την Κυριακή 23 Απριλίου 2017.

Η Συνέλευση ξεκινησε λίγο μετά τις δέκα το πρωί, με τον ορισμό από το σώμα στη θέση του Προέδρου της Συνέλευσης του κ. Σουρλόπουλου Βασίλειου, ο οποίος διετέλεσε μέλος της απερχόμενης Διοίκησης. Στη συνέχεια,  το λόγο πήραν εκ μέρους του απερχόμενου Δ.Σ., ο Πρόεδρος κ. Σιδέρης Αθανάσιος και ο Ταμίας κ. Τσίλης Παναγιώτης, οι οποίοι παρουσίασαν αναλυτικά τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Διοίκηση τη διετία που μας πέρασε.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις και ερωτήσεις από τα μέλη του Συλλόγου, δόθηκαν οι απαραίτητες απαντήσεις από πλευράς απερχόμενης Διοίκησης και συγκεκριμένα από τους κυρίους Σιδέρη Αθανάσιο και Τσίλη Παναγιώτη, και από τον Επιστημονικό Συνεργάτη της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ κ. Γκάσιο Αλέξανδρο στα ζητήματα των αρμοδιοτήτων του και στη συνέχεια ξεκίνησε η ψηφοφορία.

Το πρώτο μέρος της συνέλευσης παρακολούθησαν περισσότερα από διακόσια μέλη του Συλλόγου, ενώ στις αρχαιρεσίες ψήφισαν συνολικά 375 άτομα, αριθμός ρεκόρ για τα δεδομένα του Συλλόγου την τελευταία δεκαετία.

Ευχή όλων, η πρωτοφανής συμμετοχή των κυνηγών, που οφείλεται στο γεγονός πως υπήρξαν δύο ομάδες υποψηφίων, να διατηρηθεί και στο επόμενο διάστημα και να δούμε τους κυνηγούς πιο κοντά στο Σύλλογο, με ερωτήσεις, με απαιτήσεις, με προτάσεις, με εθελοντική προσφορά, με διάθεση για ενημέρωση και με γόνιμη κριτική.

Στις αρχαιρεσίες έλαβαν ψήφους με σειρά κατάταξης οι κύριοι:

ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: 219

ΚΑΡΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ: 181

ΚΟΥΠΑΝΤΣΗΣ ΘΩΜΑΣ: 166

ΧΑΡΙΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: 157

ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: 154

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ: 151

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: 147

ΝΤΟΥΦΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: 142

ΒΙΔΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 133

ΘΕΟΔΩΡΟΓΛΟΥ ΦΩΤΙΟΣ: 129

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: 129

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: 103

Τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Βέροιας θα αποτελέσουν οι έξι πρώτοι, στους οποίους θα προστεθεί ο ταμίας που ορίζεται από το Δασαρχείο Βέροιας, μετά από πρόταση του Δ.Σ.

Τη θέση του Ταμία του Συλλόγου αναμένεται να καταλάβει εκ νέου ο κ. Τσίλης Παναγιώτης.

Για την ελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι κύριοι.

ΚΑΠΡΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΘΩΜΑΣ