αγωνες

Published on 3 Μαΐου, 2017 | by Kynoclub

0

Οι Κ. Λάμπρου & Γ. Λαμπρόπουλος κριτές των βρετανικών φυλών στους Αγώνες -Αντάμωμα του Φενεού.

Ο  κ. Κώστας Λάμπρου και ο κ. Γιώργος Λαμπρόπουλος, δυο καταξιωμένοι κριτές βρετανικών φυλών, θα κρίνουν στην κυνοφιλική εκδήλωση, στον Φενεό  14 Μαΐου, που διοργανώνουν ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιάτου και ο Όμιλος Εργασίας Κυνηγετικών Σκύλων Κορινθίας με την υποστήριξη του kynoclub.gr.

Ο κ Κώστας Λάμπρου πρώην πρόεδρος του ΟΚΑΔΕ και αντιπρόεδρος του ΚΟΕ με μακρά ιστορία και προσφορά στα αγωνιστικά τερέν, τιμά με την παρουσία του όχι μόνο τους ερασιτέχνες κυνόφιλους που θα του παρουσιάσουν τους σκύλους τους αλλά και τον ίδιο τον θεσμό των ανεπίσημων αγώνων. Έναν θεσμό που έχει αγκαλιαστεί από τους κυνόφιλους κυνηγούς σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Τα ίδια ισχύουν για τον νεότερο άλλα αρκετά  …παλιό και έμπειρο Αχαιό κριτή τον κ Γιώργο Λαμπρόπουλο. Την ώρα που οι ανεπίσημοι αγώνες δέχονται …αισχρό πόλεμο από παράγοντες και συμφέροντα, και δυστυχώς από τον ΟΚΑΔΕ και τον ΚΟΕ, οι δυο εκλεκτοί κριτές  επιλέγουν να δώσουν το παρών στην πραγματική κυνοφιλία των ερασιτεχνών.

Το ίδιο και οι έμπειροι κυναγωγοί Δημήτρης Παχής, Μάριος Λουλουδάκης, Αχιλλέας Γιάππος, και Δημήτρης Καπάτος, που ναι μεν δεν έχουν την επίσημη ιδιότητα του κριτή, όμως γνωρίζουν πολλά περισσότερα από πολλούς κριτές κυνοφιλικά ως επαγγελματίες που είναι. Με χιλιάδες ΄΄λυσίματα΄΄ σε διεθνείς αγώνες, και δεκάδες CACT και CACIT στα καρνέ τους, έχουν γράψει και συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία.

Θα είναι και αυτοί στους Αγώνες-Αντάμωμα  του Φενεού για να παρουσιάσουν κάποιους διάσημους σκύλους τους σε μια σύντομη επίδειξη και για να βοηθήσουν, αναλαμβάνοντας ρόλο κριτή, αξιολογώντας τα σκυλιά των κυνηγών.

Δηλώστε λοιπόν έγκαιρα συμμετοχή στο ΄΄αντάμωμα΄΄ της Κορινθίας και τιμήστε αυτούς που τιμούν και σέβονται  τους κυνόφιλους κυνηγούς και την ερασιτεχνική κυνοφιλία…

Σημείωση: Για τις ηπειρώτικες φυλές δεν  έχει ακόμα ανακοινωθεί το όνομα του κριτή-κριτών.

δειτε: Να πάμε! Αγώνες στο Φενεό Κορινθίας!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας