Video

Published on 14 Μαΐου, 2017 | by Kynoclub

1

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η Black List της Ελληνικής Κυνοφιλίας

Εντάξει το γνωρίζουμε! Ετσι και αλλιώς συμβαίνει σε κάθε πτυχή της κοινωνικής μας ζωής. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην συμβαίνει και στην ελληνική κυνοφιλία. Τα κουκουλώματα, τα σπρωξίματα, τα …οφσάιντ, οι αδικαιολόγητες επανακλήσεις , οι βαθμολογικές τιμωρίες και οι μαϊμού (επι)βραβεύσεις είναι μια πραγματικότητα….

Όμως ότι υπάρχει και μαύρη λίστα των ανεπιθύμητων ή όσων τολμούν να σηκώσουν κεφάλι , ασφαλώς είναι κάτι που όλοι το νοιώθουμε οτι υπάρχει αλλά δεν μπορούμε και να το επιβεβαιώσουμε. Να όμως που έρχεται αυτό το βίντεο για να επιβεβαιώσει ότι η μαύρη λίστα υπάρχει στον ΟΚΑΔΕ εδω και χρόνια! Όποιος τολμήσει να διαμαρτυρηθεί ή να πει τα πράγματα με το όνομα τους μπαίνει στην μαύρη λίστα… Και μαύρη λίστα σημαίνει ότι τον τρώει το μαύρο σκοτάδι…..
-Δείτε ποιοι μιλούν για Black List και κατανοήστε ότι αύτη η διαπίστωση έρχεται εκ των εσω. Δεν τα λενε κάποιοι κακοπροαίρετοι σε κάποιο επαρχιακό καφενεία αλλά μέλη της διοίκησης του ΟΚΑΔΕ και κυναγωγοίί!!!
-Για αυτό λοιπόν βούλωσέ το αν δεις τον πονηρό κυναγωγό να πυροβολεί την ανύπαρκτη μπεκάτσα την ώρα που ο σκύλος του χαίζει! Θα βρεις τον μπελά σου…
–Μην πεις τίποτα όταν ανακαλύψεις οτι ο θρασύτατος …δάσκαλος παριστάνει τον κριτή χωρίς να έχει περάσει τις διαδικασίες που πέρασαν όλοι οι άλλοι κριτές.. Είναι όμως χρήσιμος, κολλητός και σφουγγοκωλάριος του καταστημένου και του προεδρείου.
-Μην πεις τίποτα όταν ανακαλύψεις ότι παρουσιάστηκε σε Αγωνες στο Σχιστό σκύλος δικής σου εκτροφή με άλλο ονοματεπώνυμο… Θα σου πουν οτι ήταν λάθος της γραμματείας
-Μην πεις τίποτα όταν ανακαλύπτεις ότι σκύλα που χάρισες σε κάποιον γέννησε στα χέρια κάποιου άλλου, μετά από ένα-δυο χρόνια με άλλο petegree και …ονοματεπώνυμο!
-Μην πεις…
-Μην πεις…
-Το σύστημα (όπως το ονομάζει ο κ Πονηρέας) ένιαι πολύ δυνατό και δεν μπορεί να τα βάλεις μάζί του. Το πιθανότερο είναι να μπεις στην μαύρη λίστα του
-Θα βρεις και τον μπελά σου.
Μήπως όμως αυτά το σύστημα της αλληλοκαλυψης και των σκοτεινών συμφερόντων δεν είναι άτρωτο;
Μήπως όσοι θέλουν μια κυνοφιλία διάφανη, άδολη και σε κάθε γωνιά αυτής της πατρίδας είναι πολλοί περισσότεροι από τα …λαμόγια;

Δείτε το Βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

-Αααα! Οι δυσαρεστημένοι της μαύρης λίστας μας έχουν εφοδιάσει και αρκετά ακόμη βιντεάκια που θα κάνουν ορισμένους και ορισμενες να μην κοιμούνται.
– Αντε στην υγεία μας βρε παιδιά.. Όλα εδώ θα μείνουν…


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας