featured

Published on 15 Μαΐου, 2017 | by Kynoclub

0

Η διαμαρτυρία και η …αμνησία του κ Νίκου Κατσαρού για το αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ που ο ΟΚΑΔΕ θέλει να εξαφανίσει…

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ: (Κριτής, παράγοντας, κυναγωγός, διοικητικός, κυνοτρόφος, εκλέκτορας κ.λ.π)

΄΄Αναφορικά με το δημοσίευμα που αναρτήθηκε στις 14/5/2017 στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στο γκρούπ KYNOCLUB με τίτλο «ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η Black List της Ελληνικής Κυνοφιλίας» στο οποίο εμφανίζομαι ν’ εκφράζω την δυσαρέσκειά μου και την αντίθεσή μου αναφορικά με την βαθμολογία που έλαβε σκύλος ιδιοκτησίας μου, σε κάποιο αγώνα πριν από πολλά έτη, δηλώνω κατηγορηματικά, ότι λήφθηκε εν αγνοία μου και ως εκ τούτου είναι πράξη αθέμιτη, ανήθικη και παράνομη κατ΄ άρθρο 370Α του Ποινικού Κώδικα. Η βιντεοσκόπηση αυτή είναι παράνομη, διότι λήφθηκε εν αγνοία μου και χωρίς την συναίνεσή μου, ενώ αφορούσε ιδιωτική συζήτηση και συνεπώς εκλείπει ο δικαιολογητικός λόγος για την λήψη αυτής καθώς και της αναπαραγωγής τη, διά του γκρούπ KYNOCLUB του οποίου είστε διαχειριστής.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι κάποιοι, μέσω αυτής της βιντεοσκόπησης προσπαθούν ανεπιτυχώς θέλω να πιστεύω, να εκμεταλλευτούν τους κόπους και την αδιαμφισβήτητη προσφορά μου στην κυνοφιλία εν γένει, καθώς έχω συμμετάσχει ως κριτής και κυναγωγός σε εκατοντάδες αγώνες, διεθνείς και εγχώριους, απολαμβάνοντας τον σεβασμό και την αγάπη του συνόλου των συμμετεχόντων, διαγωνιζομένων, κυνοφίλων και κυναγωγών, προκειμένου ν’ αντλήσουν επιχειρήματα ή/και να ενισχύσουν τις απόψεις τους περί ύπαρξης «συστήματος» που προωθεί συγκεκριμένα συμφέροντα. Η αλήθεια είναι ότι η εκφραζόμενη δυσαρέσκεια που παρανόμως αποτυπώθηκε στο βίντεο, καταδεικνύει μια ανθρώπινη αδυναμία που προήλθε από μία, άδικη κατά την κρίση μου βαθμολογία που έλαβε ένας σκύλος μου, από ένα συγκεκριμένο κριτή που ο Πρόεδρος του τερέν όπως είπε το βράδυ στα αποτελέσματα μπροστά σ όλους στήριξε την απόφασή του <<ως όφειλε>> για την αμφισβιτούμενη φάση , στη μαρτυρία του πλαϊνού κριτή , τον οποίον εσείς κ. Φωτακόπουλε θεωρείτε ως αδικημένο!!!
Είναι εύλογο και αναμενόμενο σε κάποιο βαθμό, να γίνονται λάθη στους αγώνες από τους κριτές οι οποίοι έχουν κατά γενική ομολογία δύσκολο έργο, που απαιτεί ειδικές γνώσεις, καλό «μάτι» και εμπειρία, στοιχεία τα οποία διαφοροποιούν τους καλούς από τους μέτριους κριτές. Εν προκειμένω, σε εκείνο ειδικά τον αγώνα, θεώρησα και θεωρώ ότι είχα μια λάθος βαθμολογία και μόνο. Συνεπώς, η δημόσια κακοπροαίρετη κριτική χωρίς στοιχεία και αποδείξεις και συνακόλουθα ο αφορισμός του καφενείου και της κίτρινης δημοσιογραφίας που μετά βεβαιότητα επακολουθεί ότι δηλαδή, ο εν λόγω κριτής ήταν «πιασμένος και προωθούσε κάποιους» είναι εντελώς εσφαλμένη και επικίνδυνη. Η αλήθεια είναι ότι στον αθλητισμό γίνονται και θα γίνουν λάθη και επομένως θα υπάρξουν στιγμές που εύλογα οι διαγωνιζόμενοι θα αισθανθούν αδικημένοι και θα υπερβούν τα εσκαμμένα λόγω της προσωπικής τους δυσαρέσκειας.
Τέλος, με την παρούσα οφείλω να σας επισημάνω ότι οι ενέργειές σας βάλουν εμμέσως και εναντίον των κυναγωγών, οι οποίοι μεσούσης της χειρότερης με οικονομικά (και ευτυχώς όχι αγωνιστικά) κριτήρια για την αγωνιστική κυνοφιλία εποχής, προσπαθούν αξιοπρεπώς να συντηρήσουν τις οικογένειές τους και επομένως οφείλουμε ν’ είμαστε όλοι μας εν γένει πιο προσεκτικοί.
Σας δηλώνω ότι διαμαρτύρομαι εντόνως για την αντιδεοντολογική δημοσιογραφικά συμπεριφορά σας, να αναρτήσετε στην εν λόγω σελίδα του FACEBOOK την ανωτέρω παράνομη βιντεοσκόπηση χωρίς την συναίνεσή μου και χωρίς να ερωτηθώ για το περιεχόμενο της ιδιωτικής αυτής συζήτησης και σας καλώ ν’ απέχετε στο μέλλον από ενέργειες αντίστοιχες, που θίγουν την προσωπικότητα, τιμή, υπόληψη και αξιοπρέπειά μου και δηλώνω την δεδομένη στήριξή μου στον ΟΚΑΔΕ και ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να καπηλευτεί και να εκμεταλλευτεί την ανιδιοτελή πολυετή προσφορά μου, για αλλότριους και ανιδιοτελείς σκοπούς΄΄

ΣΧΟΛΙΟ Nίκου Φωτακόπουλου: Αγαπητέ κ. Νίκο  Κατσαρέ με μια φράση: ΄΄Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε΄΄

-Αντιλαμβάνομαι την δύσκολη θέση στην οποία σας οδήγησε η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου ΒΙΝΤΕΟ  και κατανοώ πλήρως την σύγχυση και τον πανικό που επικρατεί στις τάξεις της συντεχνιακής  κυνοφιλίας του ΟΚΑΔΕ. Μιας κυνοφιλίας  των παραγόντων, της οποία είστε εξέχων, στέλεχος έχοντας διαχρονικά όλες τις ιδιότητες. Κριτής, παράγοντας, κυναγωγός, διοικητικός, κυνοτρόφος, εκλέκτορας, ρυθμιστής, αναλυτής και δεν ξέρω τι άλλο….

-Επαναλαμβάνω ότι κατανοώ  την δύσκολη  θέση στην οποία έχετε περιέλθει όμως δεν χάθηκε ο κόσμος.. Όπως είδα έχετε συμπαραστάτες που έσπευσαν με τα like τους να δηλώσουν την υποστήριξη τους, οχι σε εσάς προσωπικά, (μην αυταπατάσθε), αλλά στον εαυτό τους και στο σύστημα, όπως το χαρακτηρίζει και ο κ Πονηρέας.

-Όπως μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε ΔΕΝ έγραψα τίποτα για κανένα σκύλο σας και για κανένα πόντο. Μην τσιμπάτε λοιπόν, μην διαστρεβλώνεται και κυρίως μην απολογείστε  για πράγματα που ΔΕΝ σας καταλόγισα.

-Η ΔΗΜΟΣΙΑ συζήτηση δέκα ατόμων, στο ΒΙΝΤΕΟ ήταν για συγκεκριμένο σκύλο, συγκεκριμένο κυναγωγού τον όποιο εσείς και οι υπόλοιποι παριστάμενοι λέγατε ότι τον ευνοεί σκανδαλωδώς  το σύστημα.  Πείτε μας λοιπόν γιατί δεν αναφέρετε τίποτα για την …ταμπακέρα. Αν έχετε τα κότσια κατονομάστε τον χαριστικό ή μήπως …τυφλό κριτή, κατονομάστε και σκυλο-κυναγωγό. Γιατί λέτε λοιπόν ψευδώς ότι τα σχόλια αφορούσαν κρίση για δικό σας σκύλο; Γιατί δεν παραδέχεστε ότι σχολιάζατε σκύλο άλλου γνωστού κυναγωγού που δεν ήταν παρών στην συζήτηση και για την εύνοια που έχει (ο κυναγωγός;) από το σύστημα;; Γιατί δεν λέτε τίποτα για την αγωνία και τον εκφρασμένο φόβο σας  μην τυχόν και καταχωρηθείτε στην μαύρη λίστα της Αυλής;

 -Φοβόσασταν για τον εαυτό σας όμως  σκασίλα σας για τους υπόλοιπους που είχαν  ή έχουν αδικηθεί και εκδιωχτεί ή βρίσκονται στην μαύρη λίστα του συστήματος;;…

-Όσο για τα μαθήματα δημοσιογραφίας πείτε τα  άλλου. Φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο ότι  γνωρίζατε την καταγραφή της δημόσιας συζήτησης στην οποία συμμετέχετε….

-Δεν σας είδα να διαμαρτυρηθείτε όταν σας έκανα εξώφυλλο ή όταν σας …δόξαζα χωρίς την  άδεια σας! Αντί λοιπόν να στρέφεστε εναντίον μου καλό θα ήταν να κάνετε μια προσπάθεια για εξυγίανση της κυνοφιλίας μας νουθετώντας τους νεότερους ώστε να μην συμβαίνουν όλα αυτά που ΕΣΕΙΣ περιγράφεται στο επίμαχο Βίντεο

-Πραγματικά δεν φανταζόμουν ότι θα σας ενοχλούσε τόσο πολύ η ανάρτηση  αυτού του δημόσιου διαλόγου.  Δεν το φανταζόμουν και για αυτό θα αρκούσε μόνο ένα τηλεφώνημα (σας) για να το κατεβάσω άμεσα.. Έτσι για να απαλύνω τον πόνο και την άβολη θέση στην οποία βρεθήκατε. Άλλωστε αυτό το βίντεο, σας διαβεβαιώνω, δεν έχει σε καμία περίπτωση ως στόχο εσάς αλλά μόνο όσα στραβά,  σκοτεινά και υπόγεια  συμβαίνουν στην ελληνική αγωνιστική (και όχι μόνο) κυνοφιλία.

-Όμως προτιμήσατε να τα βάλετε μαζί μου αντί να παραδεχτείτε την πραγματικότητα την όποια υπηρετείται  πιστά όπως παραδέχεστε, επί  χρόνια, όπως εσίς λέτε…

-Και για όσους σπεύδουν να μου απευθύνουν ανάθεμα, τους ενημερώνω ότι υπάρχουν πολλά ακόμα βίντεο….Ας κρατήσουν και καμία ….πισινή και κυρίως όπως λέει και ο λαός ΄΄ας μην ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη΄΄.

ΔΕΙΤΕ: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η Black List της Ελληνικής Κυνοφιλίας


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας