ειπαν

Published on 17 Μαΐου, 2017 | by Kynoclub

0

Τι τραγικό έκανα και βρίσκομαι στην Black List της Ελληνικής Κυνοφιλίας;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ  (ΤΑΚΗΣ) ΛΙΑΣΚΟΣ  (Επαγγελματίας εκπαιδευτής και κυναγωγός Αγώνων)

Έγραψε στο προφίλ του στο facebook σχολιάζοντας τα περί ΄΄Μαύρης Λίστας΄΄ στον ΟΚΑΔΕ στην οποία συμπεριλαμβάνεται το όνομά του σύμφωνα με δηλώσεις του κ Νίκου Κατσαρού.

΄΄Κυνόφιλοι, δήθεν τάχα και λοιπά σαρκοφάγα…..ακούσατε. Περιμένω υπομονετικά και εφόσον όντας ” σε μπλακ λιστ ” να μου πει κι εμένα κάποιος της “γουαιτ λιστ ” γιατί, πότε και πως μπήκα στον ΤΗΡΕΣΙΑ της κυνοφιλίας……Ειλικρινά, μου είναι άγνωστος ο λόγος για τον οποίο βρίσκομαι σε μπλακ λιστ….και παρακαλώ, κάποιον να ” φωτίσει ” εμένα, αλλά και τον κόσμο που ρωτάει. Τι, το τόσο τραγικό είπα εγώ και σε ποιόν, ώστε να θίξω την κυνοφιλια της χώρας…. και να μπω σε μαύρη λίστα….? Επίσης άγνωστος μου είναι και ο κατασκευαστής της μπλακ λιστ…..δε μας φωτίζεται όλους και γι αυτό ?
Επειδή λοιπόν τυχαίνει εγώ, να δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά σ αυτό το χώρο και να προσπορίζομαι αποκλειστικά από αυτό, παρακαλώ πολύ να αποκατασταθεί το όνομά μου και να μου δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις…..γιατί προσωπικά το όλο θέμα για μένα εστιάζεται σε αυτό και μόνο. Πάντα θεωρούσα τέλος ότι υπάρχει ελευθερία έκφρασης του λόγου και ποτέ δεν έχω πισώπλατα καταφερθεί κατά κανενός….έχω το θάρρος της γνώμης μου, και ότι πρέπει να πω, το λέω με ευθύτητα σε αυτούς ή σε αυτόν που πρέπει.

Mε εκτίμηση βλαχος! ΄΄

ΣΧΟΛΙΟ kynoclub.gr  Περιμένουμε μαζί με τον Δημήτρη Λιάσκο,  έναν τζέντλεμαν των τερέν με μακρά παρουσία,  να μάθουμε τους δημιουργούς της μαύρης λίστας και τα ονόματα που περιλαμβάνονται σε αυτήν. Με την ευκαιρία ας μας πουν και ποιοι είναι οι ΄΄Αυλικοί΄΄ της ΄΄Αυλής΄΄ του ΟΚΑΔΕ και του ΚΟΕ.

ΔΕΙΤΕ: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η Black List της Ελληνικής Κυνοφιλίας


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας