ειπαν

Published on 18 Μαΐου, 2017 | by Kynoclub

0

Ο Νίκος Φωτακόπουλος με μονόλογο απευθύνεται στον Νίκο Κατσαρό για το …σκανδαλώδες ΒΙΝΤΕΟ!

Κο Νίκο Κατσαρό, ενταύθα!

Αγαπητέ Νίκο Κατσαρέ πραγματικά δεν έχω σκοπό να συνεχίσω επι μακρόν έναν αδιέξοδο διάλογο, όπου πρέπει να εξηγήσω τα αυτονόητα…Όμως πρέπει να αποπειραθώ να υπερασπιστώ, πρώτα την αλήθεια και έπειτα τον εαυτό μου…

-Θα  επιβεβαιώσω λοιπόν ότι  η δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο απο αγώνες του ΟΚΑΔΕ, όπου εμφανίζονται δέκα τουλάχιστον  άτομα να έχουν ταυτόσημη άποψη και να είναι δυσαρεστημένοι απο κρίσεις και αποφάσεις, δεν  έχει σε καμία περίπτωση στόχο εσένα.

-Εσύ και μόνο εσύ από τους δέκα συνομιλούντες, πολύ κακώς, έβαλες τον εαυτό σου στην θέση του απολογούμενου…. Επέλεξες τον ρόλο του γκρινιάρη πιτσιρικά που είπε μια …κακιά λέξη και επειδή αυτη μαθεύτηκε  πασχίζει να δικαιολογηθεί στους μεγαλύτερους και να ριξεις το φταίξιμο στους άλλους.  Κακώς κάκιστα…  Βγες και πες:

-Ναι τα είπα και τα πίστευα!

-Τι φοβάσαι;; Μήπως σε τιμωρήσουν; Ποιοι; Ας το κάνουν αν έχουν κότσια…

-Αγαπητέ Νίκο γράφετε, φωνάζετε και με καταδικάζετε, εσύ και οι κολλητοί σου, για την δημοσιοποίηση του βίντεο, λες και κάποιοι θα σού (σάς) πάρουν το κεφάλι. Όπως αποπειράθηκαν να κάνουν (παλιότερα με τον Πετρόχειλο, τον Ραπακούλια, τον Γιάππο,  όπως έκαναν με εμένα και όπως κάναμε (και εγώ μαζί) ακόμα παλιότερα στον Γιάννη Σαρρή.

-Μόνο που εγώ αγαπητέ Νίκο Κατσαρέ δεν τους έκανα την χάρη να με καθίσουν σε κανένα σκαμνί. Με διέγραψαν και έκτοτε θεωρώ τίτλο τιμής αυτήν τη διαγραφή… Θεωρώ τίτλο τιμής το γεγονός ότι με διέγραψε αυτός που, όπως αποδείχτηκε χρόνια αργότερα, μέτραγε την κυνοφιλία με βαλίτσες γεμάτες χρήματα!

Δεν του(ς) κρατώ καμιά κακία. Το έχω ξεχάσει εδω και χρόνια ότι έχω διαγραφεί. Μόνο κάποιοι γραφικοί (Λουρής, κ.λ.π) μου το θυμίζουν που και που…

-Ξέρεις, το έχω ξαναπεί, δεν είναι το όνομα σε μια λίστα (ακόμα και την ιδρυτική) που κάνει κάποιον  μέλος ενός Ομίλου. Μέλος και κυνόφιλο με προσφορά  τον κάνει η διαδρομή του.  Και εγώ αγαπητέ Νίκο, εσύ το ξέρεις πολύ καλά, ΔΕΝ έφυγα ποτέ.  Κολλάω κυνοφιλικά ένσημα στον ΟΚΑΔΕ, και συνεχίζω να κολλάω,  πολύ πριν ιδρυθεί.

-Με βρήκες δεν σε βρήκα. Ήμουν εκεί ως εργάτης οργανωτής στην πρώτη συνάντηση, στην πρώτη γνωριμία, στον πρώτο αγώνα, στην πρώτη έκθεση, στο πρώτο ντέρμπυ σε όλες τις πρωτιές! Ήμουν πάντα εκεί στον Λαγκαδά, ακόμα και όταν με διέγραψαν.  Στα τερέν! Είτε με φωτογραφική, είτε με σκύλους μου, είτε με το χέρι στην τσέπη για να δώσω.

-Θυμάσαι την αγωνία της διοίκησης πριν λίγα χρόνια που ζήταγε, από όσους μπορούσαν να δώσουν, απο 4ΟΟ  ευρώ έκτατη ενίσχυση γιατί υπήρχε …φτώχεια και κίνδυνος ακόμα και έξωσης του Ομίλου; Ψάξε την σχετική  λίστα λοιπόν και θα δεις (και) το δικό μου όνομα (που όπως σωστά επισημαίνεις ΔΕΝ ήμουν μέλος ως διαγραμμένος) και μετά ψάξε να βρεις (ίσως) το δικό σου. Δεν θα βρεις όμως το όνομα  ορισμένων διαδικτυακών φίλων σου που με βρίζουν και δεν έχουν πατήσει  ποτέ στον Λαγκαδά ή σε ένα τερέν.. Ακόμα και το Σχιστό πέφτει μακριά για όλους αυτούς που βρίζουν και έχουν άποψη  για τους άλλους, όμως  δεν χάλασαν ποτέ φράγκο για τον ΟΚΑΔΕ, παρά μόνο άφθονα like σε χυδαιολογίες και λεκτικούς τραμπουκισμούς..

-Εκατοντάδες οι φορές που ανεβοκατέβηκα στον Λαγκαδά, στις Σέρρες, στην Επανομή, στον Γαύρο, στο Βελούχι, στον Αλμυρό. στην Σερβία. Επί τριάντα σχεδόν χρόνια,  πάντα  και παντού αποκλειστικά ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΞΟΔΑ! Ποτέ δεν επιβάρυνα το ταμείο του Ομίλου έστω με μία …δραχμή!

Αναρωτιέμαι λοιπόν αν όλοι αυτοί που επιτρέπεις να με λοιδορούν και να με χλευάζουν μέσα απο την σελίδα σου αν ανέβηκαν μια φορά στην Λιτή ή στην Επανομή και αν πλήρωσαν ποτέ μια συμμετοχή..

–Ξέρεις  πολύ καλά πόσο στοιχίζει ένας σκύλος που θα τρέξει για 3-4  χρονιές στην Έρευνα Κυνηγίου η στο Πρακτικό, στα χέρια κάποιου επαγγελματία κυναγωγού. Δεν χρειάζεται να σου  εξιστορήσω ποσά δεκαχίλιαρα ευρώ στοίχησαν και τα δικά μου αγωνόσκυλα στο ΄΄σύστημα΄΄ του ΟΚΑΔΕ. Το λες και …διαμέρισμα(τακι) με την αξία των ακινήτων πριν μερικά χρόνια.

Όσο για την χορηγία  του ΟΚΑΔΕ, που ψευδώς λες ότι την έκανε το Έθνος, θα σε διορθώσω και θα σημειώσω, ότι χορηγός με 12.000 ευρώ συν ΦΠΑ, για μια χρονιά,  ήταν η προσωπική μου εταιρεία  και κανένα Έθνος.

Όπως φυσικά  ξέρεις ότι ως εμπορικός διευθυντής που ήμουν, στο Έθνος -Κυνήγι, το είχα κάνει χορηγό επικοινωνίας του Ομίλου. Είχα αυτή την δύναμη… Μέγιστο το κέρδος του ΟΚΑΔΕ. Όπως μέγιστο ήταν και το κέρδος από τα ΔΩΡΕΑΝ  περίπτερα και τα τις εκθέσεις που έκανε ο Όμιλος στην DIANA.

Και όλα αυτά, όταν εκείνοι  που με διέγραψαν, ίσως και εσύ μαζί τους, ζητούσαν δικαστικά 300.000 ευρώ, απο το Έθνος, την εφημερίδα άπου (συν)εργαζόμουν, για να εκδικηθούν εμένα.  Οχι πως τους είχα κάνει τίποτα. Απλά δεν μπορούσαν να με κάνουν να σιωπήσω και να σταματήσω να γράφω για τα κακώς κείμενα,  όπως έκαναν με όλους τους άλλους! Τους τα έλεγα και τα έγραφα κατάμουτρα όπως και τώρα. Δεν μπορούσαν να το χωνέψουν.

-Ακόμα και σήμερα δεν ξέρω αν ο ΟΚΑΔΕ έχει πληρώσει τα δικαστικά έξοδα, απο την χαμένη δίκη στο ΕΘΝΟΣ (καμιά δεκαριά χιλιάρικα), ή ακόμα του τα χρεωστάει…

-Ρώτησε με την ευκαιρία και τους κυναγωγούς σε πόσους από αυτούς  έδινα περίπτερα ΔΩΡΕΑΝ, ή τους έκανα εξώφυλλα, εις βάρος  της δουλειάς μου, για να τους βοηθήσω… Ήμουν, και είμαι, κοντά τους, ως κυνοφιλος, γιατί ξέρω τι πέρναγαν και τι περνάνε… Πόσο δύσκολο και αβέβαιο είναι το μεροκάματο και πόσο  βαρύ μπορεί να είναι το σπαθί του διοικητικού παράγοντα της ΄΄Αυλής΄΄ του ΟΚΑΔΕ πάνω από το κεφάλι τους. Του παράγοντα που  κάνει εκδρομές στον Λαγκαδά και σε μέρη εξωτικά εις βάρος των κορόιδων και που δεν θα πήγαινε ποτέ  με τον μισθό του.

-Δεν χρειάζεται λοιπόν αγαπητέ Νίκο να πω περισσότερα.. Πραγματικά απο εσένα, μετά από τριάντα χρόνια γνωριμίας, δέχομαι να πεις και μιά,  και δυό,  και πολλές κουβέντες παραπάνω. Μπορεί να  απαντήσω μπορεί και όχι….

-Όμως δεν ανέχομαι να επιτρέπεις σε χθεσινά τσογλάνια και τραμπούκους του facebook, που δεν έχουν καμιά σχέση με την κυνοφιλία, να χλευάζουν και να προσβάλουν…

Το μήνυμα του βίντεο είναι ξεκάθαρο. Πρέπει επί τέλους να  καταργηθούν οι μαύρες λίστες και οι αυλές των κολλητών και να υπάρξει  παντού διαφάνεια…. Διαφορετικά η λίστα όσων εκδιώχτηκαν ή έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους  θα μεγαλώνει συνεχώς..

-Σου θυμίζω πόσοι έχουν φύγει και έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους… Ρούσσος, Ζαλαυράς, Μαθιόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιάππος και η διαρροή σπουδαίων κυνόφιλων συνεχίζεται…

-Για αυτό λοιπόν όλα στην φόρα αγαπητέ Νίκο… Μόνο όσοι έχουν ….σκελετούς στην ντουλάπα τους πρέπει να είναι ανήσυχοι….

-Δίνω ένα τέλος εδω και πραγματικά δεν θα  ήθελα να αναγκαστώ να επανέλθω…  Και δεν θέλω να επανέλθω γιατί θεωρώ οτι δεν πρέπει να δοθεί συνέχεια… Το μήνυμα άλλωστε, όσοι ήταν να το πάρουν, το πήρανε…

-Κυνοφιλία παντού και για όλους!

-Με διαφάνεια και ισονομία χωρίς αποκλεισμούς και μαύρες λίστες.. Ισονομία, διαφάνεια και ευκαιρίες για ερασιτέχνες και  επαγγελματίες. Και  φυσικά στήριξη και όχι πόλεμος στους  τοπικούς Ομίλους με κριτήρια  μαύρης λίστας  και  …ακινησίας!  Για αυτό το τελευταίο (την ακινησία) θα επανέλθω.

Κυνοφιλικά

Νίκος Φωτακόπουλος

ΥΓ. Επειδή δεν έχω πρόχειρες Φώτο με τις πλακέτες με τις οποίες με τιμούσε ο ΟΚΑΔΕ, (εμένα τον διαγραμμένο), ανέβασα μια φωτογραφία από την τελετή υπογραφής του συμβολαίου της χορηγίας μου με την τότε διοίκηση. Υπάρχει και σε …Βίντεο! (χιούμορ).


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας