ειπαν

Published on 26 Μαΐου, 2017 | by Kynoclub

0

Μαγαζί γωνία οι Κυνοφιλικοί Αγώνες του ΟΚΑΔΕ!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΙΓΙΝΗΤΗΣ: ( Ιδρυτικός πρόεδρος και μέλος του Ομίλου Πόιντερ-Σέττερ, τέως πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Πειραιά)

Έγραψε σε ανάρτηση του στο facebook σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις για την  ΄΄μαύρη λίστα΄΄ και την …Αυλή του ΟΚΑΔΕ.

΄΄Είναι πολλά χρόνια τώρα που αυτά τα έχω δει από πρώτο χέρι μιας και ήμουν ιδρυτικό μέλος και πρώτος πρόεδρος του ομίλου!! Σιχάθηκα και αηδίασα απο πολλά πράγματα και αποφάσισα να αποχωρίσω εδω και πολλά χρόνια ακόμα και σαν θεατής απο τους αγώνες!!!!! Με δυο λέξεις θα προσπαθήσω να περιγράψω την κατάσταση και ο νοών νοητω!!! για πολλούς οι κυνοφιλικοί αγώνες δεν είναι η αγάπη για τους σκύλους!!!! αλλά μαγαζί γωνία!!!!!!! οι υπόλοιποι ας παίζουν για μια ζωή τον ρόλο του κομπάρσου!!! εν αγνοία τους η ηθελημένα!!!!!

ΣΧΟΛΙΟkynoclub.gr  Όχι κύριε Αιγινήτη. Οι κυνοφιλικοί αγώνες είναι το μέσο καλυτέρευσης των φυλών και ένα πολύ όμορφο αθλητικό  χόμπι. Η φυγή από τους Ομίλους, η σιωπή και οι …κωλοτούμπες (δες βίντεο) δεν βοηθούν στην καλυτέρευση της κυνοφιλίας. Το αντίθετο! Αφήνουν το πεδίο ελεύθερο για ..αυλές, μαύρες λίστες,  κριτές χαμόγια, κριτές μαϊμού και πονηρούς παράγοντες. Το ξεμπρόστιασμα, η συμμετοχή και η διαφάνεια είναι η επιβεβλημένη αντίδραση.

Πηγή: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η Black List της Ελληνικής Κυνοφιλίας

            Οι κριτές-λαμόγια του Λαγκαδά!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας