επικαιροτητα

Published on 30 Μαΐου, 2017 | by Kynoclub

0

Τρεις κριτές που το ΄΄σύστημα΄΄ τους έβαλε στο περιθώριο!

κείμενο-φώτο: Ν. Φωτακόπουλος

Είναι τρεις από τους κριτές που δεν βλέπουμε πλέον στους Αγώνες του ΟΚΑΔΕ και του ΚΟΕ. Αν και οι τρεις χαρακτηρίζονται ως ιδιαίτερα έμπειροι δεν προσκαλούνται, εδω και πολύ καιρό, να κρίνουν και αυτό χωρίς να υπάρχει κάποια  επίσημη εξήγηση. Δημήτρης Μεγαγιάννης, Μιχάλης Λάμπρου, Θεόδωρος Μαγουλάς.  Μάλιστα ο κ Μαγουλάς έχει διατελέσει πρόεδρος του Ομίλου Πόιντερ Σέττερ και είναι αυτός που παρέδωσε την προεδρία στον σημερινό πρόεδρο κ Δημήτριο Γκουζούνα. Η απορία λοιπόν γίνεται για την περίπτωσή του  ακόμα μεγαλύτερη…..

-Για τον Δημήτρη Μεγαγιάννη θα τολμήσουμε να πούμε ότι η αιτία της περιθωριοποίησης του είναι το γεγονός ότι τόλμησε να θέσει ανεξάρτητη υποψηφιότητα για την διοίκηση του ΟΚΑΔΕ απέναντι στο ΄΄σύστημα΄΄ όπως το έχει χαρακτηρίσει πρώτος ο κ Σάκης Πονηρέας.

-Για τον κ Μιχάλη Λάμπρου η αιτία του αποκλεισμού του είναι μάλλον γνωστή. Τόλμησε να καταγγείλει την κα Γαλανού ότι η τελευταία διόρισε τον κ. Χρήστο  Ψυχάρη ως κριτή βρετανικών φυλών! Ήταν αυτός που έκανε προσφυγή στην δικαιοσύνη  όταν αποκαλύφθηκε ότι ο αντιπρόεδρος του ΚΟΕ έκρινε Αγώνες για Πόιντερ και Σέττερ χωρίς να έχει αυτό το  δικαίωμα και όταν διαπίστωσε πώς υπήρχε συγκάλυψη του σκανδάλου εκ μέρους της διοίκησης του ΚΟΕ με την ανοχή και συγκάλυψη του ΟΚΑΔΕ

-Είπαμε το σύστημα δεν συγχωρεί…

Σημείωση.  Περαστικά στη κα Κατερίνα Μεγαγιάννη που εικονίζεται στην φωτο μαζί με τους τρεις κριτές σε παλαιότερο αγώνα μπεκάτσας.

δειτε: Αγωγή κατά ΚΟΕ-Ψυχάρη και διεθνή ρεζιλίκια για την υπόθεση του ….διορισμένου κριτή!

δειτε: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η Black List της Ελληνικής Κυνοφιλίας


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας