επικαιροτητα

Published on 3 Ιουνίου, 2017 | by Kynoclub

0

Ζ. Κ.Ο.Θεσσαλίας- Κ.Σ. Τρικάλων ανακωχή με …λάφυρο ένα τζιπ!

Διπλή χαρά σήμερα για τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων Σταύρο Τραγάνη.
Ο δημοτικός σύμβουλος και προσφάτως εκλεγείς πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου, είχε τα γενέθλιά του τα οποία συνδυάστηκαν με την αποκατάσταση των σχέσεων με την Ζ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας και Σποράδων.
Ο Στ. Τραγάνης υποδέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία του Συλλόγου τον πρόεδρο ης Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Μπαλατσό και συμφώνησαν στην συνεργασία των δυο πλευρών για το καλό της κυνηγετικής οικογένειας, ενώ για τις παλιές δικαστικές διαμάχες με την προηγούμενη διοίκηση αμφότεροι δήλωσαν έτοιμοι να λύσουν τα όποια προβλήματα υπήρξαν σχετικά με τις συνδρομές του τοπικού συλλόγου προς την Ομοσπονδία και τα όποια άλλα ζητήματα δημιούργησαν τη διένεξη των δυο μερών.
Ο κ. Μπαλατσός από την πλευρά του στο πλαίσιο συμφιλίωσης των δυο πλευρών παραχωρησε εκ μέρους της Ομοσπονδίας ένα τζίπ στον Κυνηγετικό σύλλογο Τρικάλων για την ενίσχυση της θηροφυλακής, η οποία σήμερα διαθέτει μόνον ένα όχημα.
Οπως κατέγραψε το trikaladay, στη συνάντηση και στο δείπνο που ακολούθησε παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος της Δασικής Υπηρεσίας Νίκος Μάνιος, οι πρόεδροι των Κυνηγετικών Συλλόγων Καλαμπάκας, Πύλης, Φαρκαδόνας και Μουζακίου, ο υπεύθυνος προγραμματισμού της Π.Ε Τρικάλων κ. Αλεξίου και με την ιδιότητα του κυνηγού οι πρώην αντιδήμαρχοι και νυν δημοτικοί σύμβουλοι Χρ. Αναστασίου και Γ. Στουρνάρας

Πηγή: Κωνσταντίνος Καραποστόλης


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας