Published on 3 Ιουνίου, 2017 | by Kynoclub

ΒΙΝΤΕΟ! Όταν ο κ Μιχάλης Λάμπρου ήταν χρήσιμος στην πρόεδρο του ΚΟΕ!

κείμενο Κυνικός

΄΄Ουδείς αχρηστότερος του ευεργετηθέντος!΄΄  Η λαϊκή σοφία στην πράξη και σε ένα βίντεο που τα λέει όλα.

Στην Γενική Συνέλευση του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος πριν λίγες ημέρες είδαμε και ακούσαμε την ωρυόμενη…ισόβια πρόεδρο κυρία Ιωάννα Γαλανού, να έχει κάνει σημαία της τα 25.000 ευρώ που ζητά με αγωγή του ο κ Μιχάλης Λάμπρου απο τον ΚΟΕ και τον κ Χρήστο Ψυχάρη!  Μόνο που η κα Γαλανού δεν έλεγε όλη την αλήθεια, ούτε καν την μισή.  Κουβέντα για την ΄΄ταμπακέρα΄΄!

– Και ποιά είναι η αλήθεια για την ταμπακέρα; Γιατί άραγε ο κ Μιχάλης Λάμπρου απαιτεί 25.000 ευρω από τον ΚΟΕ και από τον κ Χρήστο Ψυχάρη; Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα απο την αρχή…

-Ο κ Μιχάλης Λάμπρου είχε την τόλμη να καταγγείλει ότι ο κ. Χρήστος Ψυχάρης, χωρίς να είναι  κριτής βρετανικών φυλών ΑΚΙ έκρινε και απένειμε βαθμολογίες χωρίς να έχει το δικαίωμα αυτό.  Μάλιστα δεν δίστασε να  καταγγείλει ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του Μαΐου 2016 την κα Γαλανού ότι αυτή διόρισε (!!!) τον κ Ψυχάρη!  Δεν σταμάτησε όμως σε αυτό ο κ Λάμπρου. Έστειλε έγγραφη καταγγελία στο διοικητικό συμβούλιο του ΚΟΕ χωρίς να λάβει κάποια απάντηση. Αναγκάστηκε να στείλει εξώδικο! Η κα Γαλανού κατά την πάγια τακτική της και ελέγχοντας την πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου ούτε αυτή την φορά απάντησε….

Τότε, και μόνο τότε, ο Μιχάλης Λάμπρου αναγκάστηκε να προσφύγει στην δικαιοσύνη μέσω του δικηγόρου του κ Αθανασίου Παπαγεωργίου, επίσης μέλος του ΚΟΕ, όπως έχει δικαίωμα να κάνει ο κάθε έλληνας πολίτης που βιώνει την αδικία και την προσβολή. Μια προσβολή που πήρε και εκδικητικά χαρακτηριστικά όταν ο κ Ψυχάρης, ως υπεύθυνος διοργανώσης των αγώνων του ΚΟΕ, έπαψε  να προσκαλεί ως κριτή τον κ Μιχάλη Λάμπρου.

-Με την αγωγή του λοιπόν ο κ Λάμπρου, πέρα από την καθαίρεση του κ Ψυχάρη ως κριτή και την ακύρωση των αγώνων που έκρινε, ζητά τα δικαστικά έξοδα και αποζημίωση 25.000 ευρώ για ηθική βλάβη. Αποζημίωση την οποία, αν εκδικαστεί, θα διαθέσει,   όπως δηλώθηκε και ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του ,υπέρ της ανάδειξης των ελληνικών φυλών σκύλων σε αντίστοιχους Ομίλους υπό τον ΚΟΕ, χωρίς ο ίδιος να διαχειριστεί οποιοδήποτε ποσό.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο πρόεδρος του Ομίλου Πόιντερ Σεττερ κος Δημήτριος Γκουζούνας διαβεβαίωσε την Γενική Συνέλευση του ΚΟΕ ότι ο κ Ψυχάρης ουδέποτε πέρασε τις διαδικασίες ανάδειξης κριτών του Ομίλου ενώ ουδείς από τους 15 παρόντες κριτές Αγώνων βρετανικών φυλών που επανειλημμένα ρωτήθηκαν δεν δήλωσε ότι έχει εξετάσει ως δόκιμο τον κ Ψυχάρη… Ετσι εξακολουθεί να παραμένει ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ το ερώτημα που, πότε και σε ποιους έδωσε εξετάσεις για να γίνει κριτής βρετονικών φυλών ΑΚΙ ο κ Ψυχάρης…

-Δείτε λοιπόν στο Βίντεο πως η κα Γαλανού επαινούσε δια μικροφώνου τον αλτρουισμό και την ανιδιοτελή πρόσφορα του κ Μιχάλη Λάμπρου. Ένας δημόσιος  έπαινος, τον οποίο ασφαλώς η κα Γαλανού δεν θέλει να θυμάται, αφού με πολύ έντεχνο και πονηρό τρόπο προσπάθησε να πείσει τα μελή του ΚΟΕ στην Γενική Συνέλευση,  οτι τάχα μου ο κ Λάμπρου …λιγουρεύεται το ταμείο του ΚΟΕ!

-Ένα χοντροκομμένο ψέμα στο οποίο την απάντηση την δίνει η ίδια η εγκλωβισμένη, στην υπόθεση Ψυχάρη, κα Γαλανού. μέσα από αυτό το βίντεο έστω και έμμεσα.  Μια υπόθεση που η ίδια δημιούργησε,  και εγκλωβίστηκε, προσδοκώντας σε εκλογικά οφέλη από τον Όμιλο Πόιντερ Σέττερ.

Διαβάστε τα σχετικά λινκ και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

ΔΕΙΤΕ: Αγωγή κατά ΚΟΕ-Ψυχάρη και διεθνή ρεζιλίκια για την υπόθεση του ….διορισμένου κριτή!

ΔΕΙΤΕ: Ο ΟΚΑΔΕ αδειάζει τον Ψυχάρη! Πιθανή η ακύρωση αγώνων και αποτελεσμάτων. Δες το ΒΙΝΤΕΟ..


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας