αγωνες

Published on 7 Ιουνίου, 2017 | by Kynoclub

0

Δ. Γκουζούνας: Ο Χ. Ψυχάρης δεν πέρασε ποτέ διαδικασίες ανάδειξης κριτή από τον ΟΚΑΔΕ.

Κατηγορηματικός ήταν ο  πρόεδρος του Ομίλου Πόιντερ-Σέττερ κ Δημήτριος Γκουζούνας όταν αναγκάστηκε να πάρει θέση απέναντι στο πρόβλημα που έχει διχάσει τον Κυνολογικό  Όμιλο Ελλάδος.

-΄΄Ο κ Χρήστος Ψυχάρης ουδέποτε πέρασε τις διαδικασίες ανάδειξης κριτή Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων του ΟΚΑΔΕ΄΄

Με αυτή του την δήλωση ο κ Γκουζούνας,  ενώπιον της Γενικής  Συνέλευσης του ΚΟΕ, διαχώρισε  την θέση του καθώς και την θέση  του Ομίλου στον όποιο προεδρεύει από τις ενέργειες της κα Ιωάννας Γαλανού.

 

 Υπενθυμίζεται ότι στην περσινή Γενική Συνέλευση του ΚΟΕ το απερχόμενο μέλος της διοίκησης κ Μιχάλης Λάμπρου κατηγόρησε την κ Ιωάννα Γαλανού ότι διόρισε τον κ Ψυχάρη ως κριτή ΑΚΙ βρετανικών φυλών χωρίς βέβαια να  έχει αυτό το δικαίωμα! Στην ίδια συνέλευση ο πρώην πρόεδρος του ΟΚΑΔΕ και αντιπρόεδρος του ΚΟΕ κ. Κώστας Λάμπρου (απλή συνωνυμία με τον Μιχάλη Λάμπρου) διαβεβαίωσε ότι είχε απαγορέψει στον κ Ψυχάρη να συνεχίσει να κρίνει βρετανικές φυλές, όταν διαπίστωσε την …πονηριά του, προειδοποιώντας τον με παραπομπή σε πειθαρχική διαδικασία.

-Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Γενική Συνέλευση του ΚΟΕ ήταν παρόντες αρκετοί κριτές του ΟΚΑΔΕ οι οποίοι ρωτηθήκαν επανειλημμένα αν κάποιος από αυτούς εξέτασε ως δόκιμο τον κ Ψυχάρη  όμως ουδείς δεν απάντησε καταφατικά..

-Κανένας και ουδέποτε δεν τον είδε να βρίσκεται στα τερέν για να δώσει εξετάσεις και αυτό όταν απαιτούνται τουλάχιστον 25-40 πρακτικά.

-Φυσικά και ο ίδιος ο κ. Ψυχάρης ουδέποτε προσκόμισε στοιχεία και αποδείξεις για το πότε, πού και σε ποιους έχει δέσει εξετάσεις για να αναδεχτεί κριτής ΑΚΙ για Πόιντερ και Σέττερ.

ΔΕΙΤΕ: Αγωγή κατά ΚΟΕ-Ψυχάρη και διεθνή ρεζιλίκια για την υπόθεση του ….διορισμένου κριτή!


About the Author



Back to Top ↑
  • Video της εβδομάδας